• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2016

22:46

KATARINA GRUJIĆ O DEČKU: Nemanja nije papučar, već prava muškarčina!

Estrada

KATARINA GRUJIĆ O DEČKU: Nemanja nije papučar, već prava muškarčina!

Podeli vest

Pevačica Katarina Grujić već 11 meseci slavi ljubav sa svojim izabranikom Nemanjom Buhom. Proveli su nezaboravan odmor u Dubaiju, a Kaća je otkrila kako ju je dečko osvajao

- Bilo nam je divno u Dubaiju, savršeno smo se proveli, pisao mi je i na pesku. On nije papučar, već savršen muškarac, kog bi svaka devojka poželela - kaže Zvezda Granda za ekipu "Premijere."

Iako je navikla da mediji stalno izveštavaju o njoj i njenim nastupima, pevačica ističe da joj smeta što mediji prave famu oko njenog dečka:

- Mog dečka pominju u neprimerenom kontekstu, nema potrebe da povezuju njegovu porodicu. Smeta i njemu, naravno da ne želi da se to piše.

ČUMETOV SESTRIĆ NEMANJA BUHA PRIZNAO: Ja sam papučar!

(FOTO) ČUMETOV SESTRIĆ U LJUBAVI: Nemanja obasipa poklonima Katarinu Grujić!

RAZBIJAČICA! Kaća Grujić udarila dosadnog gosta u međunožje!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija