• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

13.02.2016

17:07

SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O DECI: Postaću majka kada Bog to odluči!

Estrada

SEKA ALEKSIĆ ISKRENO O DECI: Postaću majka kada Bog to odluči!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić otvorila je dušu i iskreno rekla da joj u životu ništa ne nedostaje sem deteta

To je, kaže, viša sila. "Veljko i ja smo već dobili dva člana porodice. To su Hugo i njegova devojka", rekla je pevačica i dodala da je sve ostalo u Božjim rukama.

(FOTO) KAO DA JE IZ BAJKE ISPALA! Seka Aleksić bi da bude indijska princeza!

 - Sve bitne stvari, pa i potomstvo, prepuštam Bogu. Ne opterećujem se time jer Božja volja je nešto na šta ne možemo da utičemo -  rekla je Aleksićeva.

(FOTO) SEKA KO DARA! Goli selfi!

Kako je rekla, u životu je samo može rastužiti tužna priča napuštenih mališana i nikako ne može da shvati kako roditelji mogu da ih se odreknu.

 - Mi smo mlad bračni par i naša ljubav cveta. Nadam se da će tako biti do kraja života. Iskreno, nas dvoje ne slavimo Dan zaljubljenih. Mi slavimo Svetog Trifuna. Otvorićemo neko lepo vino pa ćemo nazdraviti - rekla je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sanja

pre 8 godina

Bog ne pravi decu vec klip kukuruza kome velicina nije bitna.Dobar tehnicar a ti samo zanosi prikolicu u krivini.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija