• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

18.02.2016

22:16

SEVERINA KOJIĆ NIJE POZVANA! Milan i Aleksandar slave rođendan u hotelu kralja bakra!

Estrada

SEVERINA KOJIĆ NIJE POZVANA! Milan i Aleksandar slave rođendan u hotelu kralja bakra!

Podeli vest

Veliko slavlje ovog vikenda održaće se u hotelu biznismena Milana Popovića u Vršcu, kada će on proslaviti rođendan svog jedinca Aleksandra, a njegova bivša devojka, Severina neće prisustvovati. Kako ovaj vikend prema odluci suda pripada Milanu, mali Aleksandar je već doputovaio u Srbiju, a kralj bakra je ceo svoj hotel preuredio te izgleda skoro kao Diznilend
Cobra

Milan poslednjih nekoliko dana svoj hotel u Vršcu uveliko pretvara u igraonicu, dok će slavljenička torta biti ukrašena junacima iz omiljenih crtanih filmova malog Aleksandra.

Zbog glamuroznog slavlja za „malog princa bakra“, juče su angažovane posebne ekipe koje dezinfikuju bazene i sve prostorije da bi mališani mogli da uživaju u čistom prostoru.

- Milan je oduševljen što će sa sinom proslaviti njegov rođendan i slavlje se uveliko sprema. Hotel u Vršcu će tog dana biti zatvoren za goste jer je Popović prijateljima i roditeljima mališana s kojima se Aleksandar druži obezbedio prenoćište. Kada je Aleksandar kod Milana, oni vreme provode u hotelu, zbog čega je pre godinu dana napravio veliku igraonicu sa svim mogućim zanimacijama za decu. Taj deo enterijera izgleda kao dečji „spejs šatl“ sa autićima, ljuljaškama, toboganima i igračkama. Osoblje hotela već nekoliko dana vredno radi na dezinfekciji bazena, svih podova i igraonice, kao i na pripremi hrane za mališane, ali i za Popovićeve prijatelje. Sve kulinarske đakonije će biti od organskih namirnica - kaže izvor blizak kralju bakra i dodaje.

- Milan sprema gomilu iznenađenja za sina, od torte na kojoj će biti figurice njemu omiljenih crtanih junaka do dolaska mađioničara i igračaka koje je naručio za naslednika. Danima je potpuno posvećen organizaciji slavlja, dok će čitav hotel biti ukrašen balonima, fugurama i escajgom sa Diznijevim junacima. Popović je presrećan i zbog toga što danas dovodi Aleksandra u hotel, ali će iznenađenje kriti od njega do subote - otkriva izvor.

POBEDILA Severina dobila Milana na sudu!

U DANU KAD SE SEVE UDALA, Milan novoj devojci poklonio prsten!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Чим дечкић напуни 18 година ето ти га нама у Србији за стално.Северина је српкиња или је црногорка што значи ПО ВОЉИ!Па како ти одговара.Ош бити српкиња или црногорка?Зависи од ситуације!Ех,само да момку не падне у видокруг ,,секс на броду од 11 минута,,!Али,бато,интернет је чудо!

dejan

pre 8 godina

ovdje ispade stoimas vise para sve si gluplji,,,,moj milane toliko divnih srpkinja ti nasao porno divu

Masa

pre 4 godine

Da li je Severina zvala Milana na proslavu rodjendana svoga sina? Cinila je sve da dete odvoji od oca cak ga ni u skolu nije slala vec vodila na koncerte. Ovo pisu mediji u Hrvatskoj. Trovati mrznom prema sopstvenom ocu je nedopustivo i govori da je Severini dete sluilo da tera inat Milanu i za sopstvenu promociju. Uciti dete da mu je Keba deda je toliko stupidno, cak stupidnije i od same Severine. Keba to sa ponosom govori, a sopstvenu vanbracnu cerku ne priznaje i nije je godina video. Zar moze neko da veruje da je taj covek u stanju onda da voli Severinino dete. Ne, i njeu to detence, kao i njegovoj majci, sluzi za promociju.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17