• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.02.2016

13:49

(FOTO) VRELI SELFI! Karleuša, umorna i SUPER SEKSI!

Estrada

(FOTO) VRELI SELFI! Karleuša, umorna i SUPER SEKSI!

Podeli vest

Jelena Karleuša voli da obraduje obožavaoce svojim seksi fotkama na Instagramu, a vrlo često zbog toga bude i kritikovana

Ovoga puta je odlučila da ih počasti slikom iz svog kupatila, a u opisu je samo napisala "tired" (na engleskom, umorna). 

Procenite da li i umorna izgleda dobro:

(FOTO) GORI INTERNET Gola Jelena Karleuša sama u krevetu!

(FOTO) JK ZA DOBRO JUTRO! Karleuša pokazala svoje bujne grudi!

OTKUD ZNA?! Karleuša otkrila kakav je ŠABAN U KREVETU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zubati Gmaz

pre 8 godina

Svako ko nije slep moze videti da ovo nije selfi kao ni vecina njenih slika koje u svom samoreklamerskom maniru objavljuje. Rec je o profesionalnoj fotografiji, obradjenoj od strane vrhunskih majstora. Iz nekih razloga ustupate joj mesto u vasem cenjenom listu i na portalu a sto ona nicim ne zasluzuje a narocito pevanjem.n

Marija

pre 8 godina

Jelena je svetski poznata kraljica stila i terbali bi svi da pišu o njoj. Hoćemo da gledamo kraljicu a ne polusvet iz Žitorađe.

Ane

pre 8 godina

S obzirom da veze nema sa pevanjem prodajuci njene golisave fotografije bar bi nesto zaradila.

dejan

pre 7 godina

da se nelažemo CECA je za nju kraljica u svakom pogledu.....

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija