• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.02.2016

11:29

(FOTO/VIDEO) DUET SNOVA! Neda Ukraden i Dejan Matić spojili glasove!

Estrada

(FOTO/VIDEO) DUET SNOVA! Neda Ukraden i Dejan Matić spojili glasove!

Podeli vest

Neda Ukraden i Dejan Matić snimili su spot za novu pesmu ,,Nema, nema, sreće nema." Pevač otkriva otvoreno šta misli o svojoj koleginici, koja ga je pozvala i predložila mu zajedničku saradnju

- Kada me je Neda pozvala kao da sam predosetio da je reč o duetu. Više puta smo razgovarali o zajedničkom radu . Neda  je pre mene čula pesmu za koju je tekst i muziku napisao Dušan Bačić. I meni se dopala na prvo slušanje i odmah sam otpevao svoje deonice. Nisam očekivao da će nam se glasovi tako lepo uklopiti i bio sam dodatno srećan i ponosan jer je Neda već radila duete sa velikim muzičkim imenima. Hvala joj što smo snimili ovu pesmu koja sudeći po našem osećaju i komentarima kolega izgleda da će postati hit - kaže Dejan Matić posle premijernog emitovanja spota za pesmu „Nema nema, sreće, nema.“

Promo

O koleginici Nedi Ukraden pevač ima samo reči hvale i dodaje da je 40 godina koliko traje njena karijera i koliko je na samom vrhu prava retkost i zaslužuje veliko poštovanje.

- Neda poštuje moj rad od samih početaka i prvih pesama ,veliki je drugar i žena koja zrači pozitivnom energijom koja je zarazna i to mi je jako pomoglo u snimanju spota- kaže Matić.

Aranžman pesme „Nema nema, sreće, nema“ potpisuje Bojan Dragojević dok je spot snimljen u produkciji DM SAT. Dejan Matić važi za kolegu koji je iskren u svojim komentarima pesama kolega. Često ga pitaju za mišljenje.

- Volim istinu, ma koliko i mene bolela! Kažem uvek ono što mislim. Kolegama takođe, kao što i sebe kritikujem. Ne mogu da lažem ali nađem način da kažem svoje mišljenje tako da druge ne povredim ali da ih možda navedem da razmisle- otvoreno kaže pevač.

Dejan Matić i Neda Ukraden narednih dana će promovisati duetsku pesmu ,a pevač nastavlja brojne nastupe u zemlji i regionu.

Pogledajte spot:

DECE NIKAD DOSTA Dejan Matić u Novoj godini poželeo da dobije ćerku!

(FOTO) U KORAK S VREMENOM! Pogledajte kako je nekada izgledala seksi baka Neda Ukraden!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija