• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

24.02.2016

20:43

CUCA GA KOŠTALA BRAKA Šabana žena izbacila iz kuće!

Estrada

CUCA GA KOŠTALA BRAKA Šabana žena izbacila iz kuće!

Podeli vest

Pevač Šaban Šaulić već nekoliko meseci ne živi u svom domu u Beogradu, već u vikendici u Krčedinu, jer ga je supruga isterala iz kuće

Razlog za krah braka je Šabanova afera sa pevačicom Cucom, koju je Gordana Šaulić prvo htela da oprosti, ali pošto ta priča ne jenjava skoro tri godine, odlučila je da stavi tačku na 40 godina dugu bračnu zajednicu.

Prema saznanjima Starsa, bilo je samo pitanje dana kada će Goca dići ruke od svega jer je Šabanova ljubavnica Ivona Negovanović Cuca i dalje prisutna u njegovom životu, ali i u medijima, kojima deli intimne detalje veze s pevačem.

Šaban nije imao kud i već nekoliko meseci boravi van Beograda i samo zbog obaveza i dece dođe u glavni grad. Razlaz s Gocom mu je teško pao i to su primetili i oni koji ga površno poznaju.

(VIDEO) CUCA NE VADI ŠABANA IZ USTA: Ne mogu da se udam, jer mi je dečko oženjen!

MOJE MEĐUNOŽJE, MOJ DUĆAN! Cuca bi se cucala, ali joj neko preti!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Posmatrac

pre 8 godina

Saban je pao zbog najveceg olosa Cuce, koje se i majka stidi.Mozda nije kasno da sve vrati na prvobitno: svojoj porodici. Psihijatrijski bolesnik Cuca ( manija-gonjenja ) je unistila sve sto joj je doslo pod ruku a narociti ko joj nije po volji. Zana je bandit. Za Sabana je spas njegova porodica u suprotnom ceka ga teski kraj.

MIĆKO

pre 8 godina

CECA,SABAN,DAKICKA.TRZANKA,VERICA, GADNO JE KAD TI PRORADE KOMPLEKSI STAROSTI A ONDA SE PORODICA RASPADA.NE IZIGRAVAJTE MADONE DEMI MUR I SL.VIDITE ŠTA IM SE DEŠAVA SA DECOM.DROGA,PSIHIJATRIJE ITD.

petar

pre 7 godina

i treba da ga istera mada ni ona nije puno bolja od njega

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija