• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. P. - I.G.

04.03.2016

19:00

HASAN DUDIĆ LJUT NA BIVŠU ŽENU: Zlata i Vesna dele švalere, JE*U SE SA KIM STIGNU!

Estrada

HASAN DUDIĆ LJUT NA BIVŠU ŽENU: Zlata i Vesna dele švalere, JE*U SE SA KIM STIGNU!

Podeli vest

Hasan Dudić, prvi muž Zlate Petrović, tvrdi da ona i Vesna Zmijanac stalno spavaju sa istim muškarcima. Njenog novog dečka Željka Rstića naziva mučenikom koji samo želi slavu

Hasan Dudić tvrdi da njegova prva žena Zlata Petrović godinama sa koleginicom Vesnom Zmijanac razmenjuje švalere. Pevač nije iznenađen što je Zlata smuvala Vesninog bivšeg dečka Željka Rstića jer se one, kako Dudić kaže, "je*u sa kim stignu".

Hasan je zgrožen Zlatinim novim momkom, koga smatra lovcem na pevačice.

- Vesni i Zlati je kao dobar dan da dele švalere. Pa sve pevačice menjaju momke kao gaće. Je*e se ko s kim stigne... - poručuje na početku razgovora za Informer Hasan Dudić.

Pevačice menjaju momke kao gaće
Hasan Dudić

Njemu se ne sviđa što se Zlata po restoranima i kafanama ljubi s Rstićem, jer veruje da je on samo koristi kako bi dobio naslovnu stranu:
- Jak joj je taj dečko... I on i ona su ispušene muštikle. Taj "biznismen" ne može da nađe normalnu ženu, nego samo pevačice juri. I ja sam bio s njom, ali pre 30 godina, dok je nešto vredela, dok je bila mlada. Meni je žao tog lovca na pevačice, jer je mučenik. Mora uvek uz neku da se šlepa da bi bio u novinama - proziva Hasan Rstića.

Jak joj je taj dečko.... Ne može da nađe normalnu ženu, samo pevačice juri. I ja sam bio s njom, ali dok je nešto vredela
Hasan Dudić

Dudić je ubeđen da je Željko smuvao i Vesnu Zmijanac samo da bi postao poznat.
- Ko bi, bre, za njega znao da nije bio s Vesnom? Sad mu je, kao, Zlata centar sveta. Ja sam čuo da taj ima sumnjivu prošlost... Mnogo ružnih priča se o njemu ispreda - tvrdi pevač.

Kada smo ga upitali da li je ljubomoran što se njegova bivša zaljubila, pa zato pljuje po njenom dečku, Dudić se iznervirao:
- Ma ne smeta mi što ima dečka, ne zanima me. Nisam ljubomoran. Imao sam ja i posle Zlate ženu, a i sada se nađe se pokoja devojčica - besno poručuje Hasan Dudić.
 

Zlata: Željko je poseban, na Hasana sam oguglala

Novak Đurović


 

 

Zlata Petrović neće otvoreno da priča o svojoj romansi sa Željko Rstićem, ali priznaje da nikad nije srela tako posebnog čoveka kao što je on. Na Hasanove uvrede ne reaguje jer, kako sama kaže, oguglala je na njih, pa se zato posvetila novom dečku:

- Videli su ljudi slike, neka sami donesu zaključak. Ne želim od našeg odnosa da pravim halabuku. Sa drugovima se ne ljubim u usta, ali neću da govorim o svom privatnom životu. To nisam radila ni do sada. Neka slike kažu svoje.

Šta te je osvojilo kod Željka?
- Željko je drugarčina. Ja ne sretoh još takvog čoveka kao što je on, poseban je. Uvek je nasmejan, nije mrgud, ni o kome ne priča ružno. Sviđa mi se njegova energija.

Hasan je žestoko ispljuvao tebe i Željka.
- Svaki čovek govori o sebi. Hasana poštujem, ali mene to ne može da povredi. Oguglala sam. Prihvatila sam ga takvog. Ako nekom želim svu sreću ovog sveta, to je on. Imamo sina, unučiće, i ja ne mogu da pljujem čoveka s kojim imam takvo bogatstvo. Ima Hasan dobru dušu, ali ako je ustao na levu nogu, on će da se uhvati Zlate i da kaže sve najgore.

Misliš li da će se Vesna naljutiti zbog tvog odnosa sa Željkom?
- Ne mogu da uđem u njenu glavu. Da li će da se naljuti ili neće, to je njena stvar. Ako bude htela, mi možemo da se družimo, da popijemo kafu. Nismo mi nikada bile baš dobre drugarice, ali se poštujemo kao koleginice.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tijans

pre 8 godina

Ko da mi neznamo, ko su pevaljke a zlata jos cig***tuna, xaxsxa

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija