• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/informer.rs

06.03.2016

14:07

DARA PRETI TUŽBOM: Vidić će mi platiti za svaku uvredu!

Estrada

DARA PRETI TUŽBOM: Vidić će mi platiti za svaku uvredu!

Podeli vest

Pevačica Dara Bubamara rešena je da od kreatora Saše Vidića uzme novac putem suda zbog uvreda koje je izneo na njen račun.

Nakon što je kreator rekao da će je vizuelno srediti kada se oslobodi silikona i polnih bolesti, kao i da je Dara kao lakmus, plodno tlo za bakterije, pevačica će pravdu potražiti pred sudijom.

SAŠA VIDIĆ OPLEO PO PEVAČICAMA: Dari nema spasa, njoj bih morao da vadim silikone i polne bolesti!

- Ne interesuje me to što me Vidić proziva putem novina, ne pogađa me to što on radi. Tužiću ga zato što vređa moje ime, zbog nekih njegovih ljubomora, problema i frustracija moraće da plati na sudu. Tužiću ga zbog toga što priča takve stvari o meni i debelo će mi to platiti - tvrdi Dara, koja kaže da nema vremena da se bavi kreatorom jer sprema imitacije za TLZP.

- Veoma sam zadovoljna što radim nešto tako lepo, što se tiče muzike i što je šou humanitarnog karaktera. Sve izgleda svetski, a čitavu ekipu čine profesionalci. Nije mi bilo teško da pevam na engleskom. Kada sam počinjala karijeru, imala sam repertoar od 50 pesama koje sam pevala na engleskom jeziku - kaže Dara.

Vidićeve reči da je beznadežan slučaj kada je stil u pitanju pevačicu Viki Miljković ne dotiču, kao ni Sašina tvrdnja da je pokušao sa njom da sarađuje, ali da mu nije pošlo za rukom da je upristoji.

- Nikada nisam sarađivala sa Vidićem i zaista ne bih komentarisala takve njegove izjave - bilo je sve što nam je Viki rekla.

Slično je odreagovala i Dragana Mirković, za koju je kreator rekao: "Dragana je fenomen kada pored toliko para izgleda kao đubr".

- Ne dotiču me njegove izjave i nemam šta da kažem - poručila je pevačica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija