• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ - N. ŠAŠIĆ

08.03.2016

18:29

NE BRANI SUPRUGU DA ŠVRLJA Sanja Đorđević: Mužu bih oprostila SEKS S DRUGOM!

Estrada

NE BRANI SUPRUGU DA ŠVRLJA Sanja Đorđević: Mužu bih oprostila SEKS S DRUGOM!

Podeli vest

Sanja Đorđević kaže da su intimni odnosi samo fiziološka potreba i da joj ne pada na pamet da uhodi svog Pericu

Sanja Đorđević tvrdi da bi suprugu Perici oprostila seks sa drugom, jer to za nju nije prevara, već fiziološka potreba!

Pevačica kaže da ima preča posla u životu nego da uhodi svog supruga, bivšeg fudbalera, koji i dalje važi za dobrog frajera.

- Perici bih oprostila seks, ali paralelnu vezu ne. Muškarcima seks može da se desi svaku noć sa drugom ženom. To im dođe kao fiziološka potreba.

Perica i ja imamo odličan seks
Sanja Đorđević

Šta je za vas onda prevara?
- Prevara mi je ako on neku drugu više poštuje i ceni ili ako porodicu uruši radi druge osobe. To bi me razočaralo.

Kako ste uspeli da sačuvate brak svih ovih godina, s obzirom da je Perica bio meta mnogim ženama, pa i vašim koleginicama?
- Za koleginice ne znam, to su verovatno neke koje ne poznajem. Perica bi bio glup kada bi izgubio ženu kao što sam ja - dobra majka, domaćica, čovek, odan prijatelj, imam svoj dinar...

Nema prijateljstva na estradi

Nekada su se pevači družili međusobno, šta mislite da li će vaše kolege mlađih generacija biti tako složne?
- Mi smo ranije stalno zajedno išli na turneje i super smo se družili. Sada tako iskreno druženje nisam primetila kod mladih pevača. Mnogo leta sam provela sa Viki Mijković i Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

Priča se i da su pojedine starlete bacile oko na vašeg muža...
- Moj suprug nije na nivou starleta. Možda ga one jure, ali takav profil žena ga ne zanima. On nikada ne bi bio sa polusvetom, jer to duboko prezire.

Kažu da brak ubija seks, da li je to tačno?
- Nas dvoje smo se nekoliko puta razilazili i vraćali jedno drugom. To nam je spaslo brak, pa samim tim i seks, koji nam je odličan. To se valjda vidi po meni. Seks je bitan za vezu, zdravlje, lepotu...

U kojim situacijama odbijate supruga i da li umete da slažete da vas boli glava?
- Meni na čelu piše da li sam raspoložena za "one stvari" ili ne. Ne moram da pribegavam sitnim lažima.

Zbog rata sam išla kod psihologa

Vaša porodica je devedesetih godina izbegla iz Sarajeva, koliko vam je tada bilo teško?
- Taj period je za mene mnogo stresan. Ja sam tada bila u Beogradu, a moja majka i familija u Sarajevu. Svaki dan sam strepila za njihov život. Kada je izbio rat, molila sam majku da napusti Bosnu i dođe kod mene. Ono što je moja rodbina proživela ne bih ni najgorem neprijatelju poželela.
Da li je rat u bivšoj Jugoslaviji ostavio neke poslednice na vas?
- Kada sam se povukla sa scene, posvetila sam se sebi i išla sam kod psihologa. On mi je objasnio da sam najveći stres doživela upravo za vreme rata i da me je to kasnije stiglo.

 

 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija