• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Story.rs

11.03.2016

12:14

BRAK U KRIZI Goca Tržan i Raša odložili vantelesnu oplodnju!

Estrada

BRAK U KRIZI Goca Tržan i Raša odložili vantelesnu oplodnju!

Podeli vest

Pevačica i njen suprug nakon pola godine harmoničnog odnosa, suočavaju se s velikim problemima koji prete da potpuno rasture njihovu zajednicu, piše Story.rs

Goca i Raša nastoje da sve razmirice ostave po strani i da se usredsrede na sadašnjost i rešenje problema. Oboje se trude da se njihov poljuljan odnos ne oseti, a Raša i dalje svaki slobodan trenutak provodi sa malenom Lenom.


Oni su pre samog venčanja odlučili da se uz pomoć vantelesne oplodnje ostvare kao roditelji. Najavili su da će to uraditi ove godine, čak su i zakazali konsultantske preglede u jednoj klinici u Novom Sadu, ali sada je pod znakom pitanja njihovo zajedničko ostvarivanje u ulozi roditelja. I dalje je neizvesno da li će promeniti svoju odluku.

RAŠA ODREŠIO KESU Goca dobila skupoceni poklon povodom Dana žena!


- Za sada je sve na stendbaju, videćemo kako se će se stvari odvijati i u kom pravcu će ići naš odnos. Nadam se da će sve biti na vreme, ali za sada je bolje da kažem kako smo odložili vantelesnu – iskreno otkriva pevačica koja je u poslednje vreme češće viđana s prijateljicama nego s Rašom, što ranije nije bio slučaj.

Iako do sada nisu previše pričali o svom životu, prva indicija da su počele nevolje u raju bila je informacija da je bend koji je pratio Gocu na nastupima, a u kom je Raša bubnjar, rasformiran i da on ima neke planove koji ne uključuju pevačicu.

GOCA POBESNELA Raša se loži na Natašu Bekvalac!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miso

pre 8 godina

Da to je za Gocu bas kosmar.Mjenja muzeve cesce nego ja carape,a i to mi nije neka vest za novinske naslove,bas me zabole za njene muzeve i njene brakove.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija