• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.03.2016

22:40

(FOTO) ANASTASIJA SE POHVALILA: Ovako su se voleli Ceca i Arkan!

Estrada

(FOTO) ANASTASIJA SE POHVALILA: Ovako su se voleli Ceca i Arkan!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović je oduševila sve svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa dana venčanja njenih roditelja

Cecina ćerka je okačila crno belu fotku na kojoj se nalazi njena majka sa pokojnim suprugom Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Slika na kojoj nasmejana i srećna pevačica gleda u svog muža je za manje od tri sata skupila preko 8.000 lajkova kao i lepih komentara.

"Ljubav za ceo život. Najlepši par! Divno. Legendarni osmeh velikog čoveka..." samo su neki od komplimenata na račun Anstasijine slike.

 

 

my parents...

A photo posted by Anastasija Ražnatović (@raznatovicanastasija) on Mar 11, 2016 at 8:49am PST

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
spartak

pre 8 godina

TATA JE BIO LEGENDA A SA MAMOM MALO PORAZGOVARAJ O NEKIM STVARIMA U ŽIVOTU.ČAST MI JE BILA DA SAM TATU UPOZNAO KAO RATNOG DRUGA.

prd prd Ceconja

pre 8 godina

Kako da ne,cak i dok vreme provodi sa mladicima ona je uvek u mislima sa tvojim Tatom..

proizvodi90ih

pre 8 godina

A kad ces neku sliku njegovih zrtava iz rata da postavis na instagram ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija