• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

17.03.2016

13:20

PUČE BRAK! Marinka Rokvića ostavila žena zbog avanture sa mlađom devojkom!

Estrada

PUČE BRAK! Marinka Rokvića ostavila žena zbog avanture sa mlađom devojkom!

Podeli vest

Pevač Marinko Rokvić je, poput kolega sa estrade, navodno našao ljubavnicu koja ga je koštala braka sa suprugom Slavicom

Njih dvoje već duže vreme žive odvojeno zbog navode pevačeve afere sa mlađom devojkom. Naime, Slavica ga je napustila kada je saznala da je njegova avantura sa nepoznatom ljubavnicom traje dugo.

- Marinkova supruga Slavica je pre izveznog vremena spakovala kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa devojkom, sa kojom je i pošto ga je supruga napustila, nastavio da se viđa, i otišla u drugi stan. O svom odlasku je obavestila sinove Marka i Nikolu, kojima je otvoreno objasnila o čemu se radi - rekao je izvor blizak Marinku.

KAPA DOLE, MAJSTORE! Marinko Rokvić proslavio 40 godina karijere

On je dodao da tu devojku često viđaju u kraju u kojem Rokvić živi.

Inače, pevač je odlučio da svoju stranu priče zadrži za sebe, pa je tako prestao da odgovara na telefonske pozive i poruke koje mu upućuju novinari.

Da nešto nije u redu u njegovim porodičnim odnosima bilo je jasno kada je javnost saznala da je verenica njegovog sina Nikole trudna, a Marinko o tome nije imao pojma.

Iako ne živi sa sinom Rokvić je tada odbrusio da su informacije koje javnost ima netačne i dodao da bi on prvi za tako nešto saznao. Nikola je očevo neznanje pravdao time da mu je rekao da čuva tajnu, što je ovaj, navodno ispoštovao.

SVUDA SA ŽENOM! Nikola Rokvić sa lekarima porađa Bojanu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 8 godina

Pa nek' i Ona nađe mlađe al' prvo nek' odere ovoga.

Surovo je

pre 8 godina

....jer covek ostavlja svoju divnu zenu, za tamo neku potpuno bezvrednu! Eh, moj Marinko......kajaces se jednog dana.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija