• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

21.03.2016

20:48

SEVERINA NAJAVILA SPEKTAKL: Snimiću duet sa Kebom!

Estrada

SEVERINA NAJAVILA SPEKTAKL: Snimiću duet sa Kebom!

Podeli vest

Severina Kojić je otkrila da bi volela da snimi duet sa svojim svekrom Draganom Kojićem Kebom! Hrvatska pevačica je nastupila u subotu uveče na festivalu Mjuzik vik na Kopaoniku, gde je doputovala sa suprugom Igorom

Mnogi su bili iznenađeni kada je Seve zapevala pesmu "Zlatibore, pitaj Taru", međutim, ona kaže da često na nastupima izvodi srpske narodnjake.

(FOTO) NEVEROVATAN RAZLOG! Evo zašto je Severina vratila venčanicu kreatorki!

- Rado bih pevala Kebine hitove na svojim nastupima! Ako se nađe dobra pesma, volela bih da snimimo i duet. On i Olja su zaista divni ljudi - rekla je Seve.

Ništa bez frizure

Pop zvezda je priznala da joj ne bi bilo ispod časti ni da zapeva pod šatorom.


- Volim da pevam svuda. Repertoar mi je širok, tako da mogu da pevam od Arene do disko-kluba i šatora - kazala je pevačica.

Triput sam lomila nogu na skijanju

Pevačica je otkrila da više ne skija jer je često lomila noge na snegu.
- Bila sam dobar skijaš. Onda sam shvatila da to nije za mene. Tri puta sam polomila nogu, tako da sam na Kopaoniku samo šetala. Taj sport je samo za decu. Moj Aleksandar zna da skija - kazala je hrvatska zvezda


Severina je po dolasku na Kopaonik zamolila da je niko ne fotografiše jer joj nije bila sređena frizura. Prošla je pored okupljenih fanova i novinara čvrsto držeći svog muža Igora Kojića za ruku. Kasnije, kada je sredila kosu, bila je više raspoložena za priču.


- Spavala sam u automobilu na putu do Kopaonika. Kasno su me probudili, pa sam bila sva raščupana. Zato sam stavila naočare. Osećala sam se veoma glupo. Želela sam da prvo popravim frizuru, pa tek onda stanem pred ljude - objasnila je supruga malog Kebe i pohvalila se da i dalje dobija brojne komplimente na račun svog fizičkog izgleda.


 

Instagram/Severina

- Moj sin Aleksandar voli kad sam sređena i elegantno obučena. To ga oduševljava. Uvek mi kaže: "Lepa si, mama." Ma svi mi govore da sam lepa - otkrila je pevačica.

Estrada na nogama

Na nastupu hrvatske zvezde provodile su se brojne poznate ličnosti, koje su okupirale Kop tokom vikenda. Među najveselijima su bili Željko i Jovana Joksimović, koji su na planini boravili sa sinom Kostom i pevačevom ćerkom Minom.

(FOTO) USKLADILI STAJLINGE Neodoljiva fotografija Severine koja će vam ulepšati dan!

Uz Severinine pesme lumpovao je i bivši političar Mlađan Dinkić, koji je preko dana šetao snežnim Kopaonikom sa suprugom Tanjom, ali je uveče solo išao u noćni provod. Voditeljka Marijana Mićić zabavljala se u društvu glumice Anđelke Prpić i njenog supruga Darija. Marijana je na Sevinom nastupu proslavila 34. rođendan. Fan hrvatske pevačice je i Milka Forcan, koja je sedela sa voditeljkom Snežanom Dakić, a tu se našao i sin Lepe Brene Viktor Živojinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bora

pre 8 godina

A ja misli da kaže:"Snimiću pornić sa Kebom!" Pa makar i sa malim Kebom.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija