• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs/informer.rs

21.03.2016

21:04

ŠOKANTNO! Sonja Vuksanović: Željko uopšte ne zaslužuje da bude otac!

Estrada

ŠOKANTNO! Sonja Vuksanović: Željko uopšte ne zaslužuje da bude otac!

Podeli vest

Sonja Vuksanović otvorila je dušu i ispričala pravu istinu o odnosu sa bivšim mužem Željkom Šašićem, koji je, kako tvrdi, progoni već deset godina

Potresena i uznemirena zbog činjenice da je njen bivši suprug i otac njenog deteta u njihovo višegodišnje medijsko prepucavanje uključio i njihovu ćerku Sofiju, Sonja Vuksanović, rešila je da više ne želi da ćuti.

Šašić  je u jednom trenutku izjavio da bi ćerku možda i viđao da joj je majka normalnija, na šta se prvo oglasila maloletna Sofija i putem društvenih mreža objasnila kako je zapravo njen izbor da ne viđa oca. Nju je podržao i Aca Lukas, koji je stao u odbranu svoje žene i njene ćerke.

Onog trenutka kada je njihova ćerka uvučena u celu prepirku Sonja je odlučila da se oglasi.

- On se okomio na mene, ima već 10 godina. Ja stvarno iz poštovanja prema svom detetu njega ignorišem punu deceniju i ćutim o svemu. Međutim, sada je već i dete uvučeno i to debelo i ja to ne mogu da trpim više. Ja mogu i moram ovo da trpim, ona ne mora - objasnila je skoro kroz plač Sonja.

- Tom čoveku verovatno treba reklama jer hoće da objavi novu pesmu. On se seti mene i moje porodice kad god mu u karijeri zafali medijskog prostora. Tada se zalepi za nas kao smrt za babu

Aca Lukas

Ona je dodala da je Željko ljut i ogorčen što ga je ostavila i da se nada da će jednog dana možda opet biti u stanju da s nekom ima dobar i zdrav odnos i porodicu.

ISPOVEST SOFIJE ŠAŠIĆ: Zašto sam se odrekla tate Željka!

- Ja nikad nisam huškala ćerku protiv njega, baš naprotiv uvek sam joj govorila da treba da ima zdrav odonos sa ocem jer je to bitno zbog njene ličnosti. Međutim, dete je samo videlo neke stvari i donelo svoje odluke. Verujem da njemu nije lako jer kao roditelj tvrdim da ne postoji veća kazna nego kad vam dete okrene leđa - rekla je Sonja.

On je objasnila da Sofiji nikada nije branila da komunicira sa njenim ocem.

Public

- I da jesam huškala nisam imala potrebe za tim kada je on sam davao toliko degutantne izjave da se dete samo vređalo - dodala je.

Vuksanovićeva je dodala da je Sofija dete za primer u svakom pogledu, ali da Željko za to nikako nije zaslužan. Da njen kvalitet mogu da potvrde svi iz njene okoline.

- Te gadosti koje je on njoj pričao preko telefona i koliko je vređa kao otac, on uopšte ne zašlužuje ulogu oca. Koliko on nije bio okej kada je ona sama odlučila da ga ne viđa, mene je prosto sramota da pričam o tome. On je čak zove i sa nepoznatih brojeva jer se ona njemu odavno ne javlja na telefon. Sve što priča za medije je laž. Postoji samo moja tužba prema njemu, jer svaki otac koji ne plaća alimentaciju se krivično goni. Njegovo ponašanje toliko sramotno, i takvim ljudima ne treba davati mesta u medijima - rekla je Šašićeva bivša žena.

ŠAŠIĆ O RAZVODU SONJE I ACE: Bilo mi je drago, jer je ćerka počela da priča sa mnom!

Toliko me je vređao da sam ja urlala plačući, a bila sam sama u kući sa Acom. On me je tešio, nije mogao da me smiri celu noć
Sofija Šašić

Ona je takođe objasnila da je najgore od svega bilo to što ju je stalno vređao kad god je bio u kontaktu s njom. Dodala je da ne zna koji je uzrok tih uvreda bio alkohol, bes ili izlivi ludila.

- Ona je to dugo krila od mene dok mi njene drugarice nisu rekle o čemu se radi, a to mi je krila jer je bilo sramota od toga šta trpi od njega - ispričala je Sonja.

 

UNIŠTILA OCA? ŠAŠIĆEVA ĆERKA : Sama sam odlučila da ne komuniciram sa Željkom!

- Nijedno dete neće da se distancira od svog roditelja bez debelog razloga. Ona je to uradila da bi zaštitila sebe. Ona je to što je trpela krila od mene jer ja znam za samo jednu soluciju, a to je da odem i da ga ugazim. Moje dete od oca za rođendan nikakvu pažnju nije dobila ne pamtim, dok je od Ace imala potpunu posvećenost. Otac nije taj koji je biološki nego onaj koji brine o detetu. On ume samo da blati i pljuje i njegova ljubav prema Sofiji ne može da se vidi ni na jedan način.

Ona je dodala da ne zna u čemu je stvar, jer kako kaže, da to više nije ni sujeta već da Željko shvata da mu je to najbolji marketing.

- Sve su to laži. On je pričao kako je ostavljen zbog Ace, što je glupost. Ja sam pet godina bila samohrana majka dok se Aca nije pojavio u mom životu. On i provocira sve vreme da bi imao komunikaciju sa mnom što se nikad neće desiti. Što se mene tiče mogu i u zatvor da ga strpaju, uopšte me ne interesuje - završila je Sonja.

ŠAŠIĆ I VERENICA VREĐAJU SOFIJU: Balavica je lažljiva sektašica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija