• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.03.2016

09:50

ESTRADA SE SELI U BEČ! Oprema sa Evrovizije na "Bečkom oskaru popularnosti"!

Estrada

ESTRADA SE SELI U BEČ! Oprema sa Evrovizije na "Bečkom oskaru popularnosti"!

Podeli vest

25. maja će u austrijskoj prestonici, u jednoj od najpopularnijih hala Admiral Dome, najvećim imenima sa domaće muzičke scene biti uručena priznanja na jubilarnom desetom po redu "Bečkom oskaru popularnosti"

Rada Manojlović, Haris Berković, Snežana Đurišić, Milica Todorović, Ivana Selakov, Neda Ukraden, Maya Berović, Dara Bubamara, Boban Rajović, Danijel Đurić, Darko Lazić, Katarina Živković i mnogi drugi prirediće publici u dijaspori nezaboravno veče svojim nastupom, a zanimljiva činjenica je i to da oprema, konkretnije rasveta i ozvučenje, stižu direktno iz Diseldorfa, a većina opreme korišćena je 2011. godine na takmičenju za Pesmu Evrovizije koja je te godine održana upravo u ovom gradu.

Ulaznice će se uskoro naći u prodaji, a spisak učesnika se još uvek proširuje, ali jedno je sigurno - 25. maja će u Beču biti nezaboravna žurka i jedan od medijski najatraktivnij događaja sezone.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija