• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

25.03.2016

20:00

ĆUTI, MALI KEBO, TVOJ OTAC GODINAMA NIJE VIDEO ĆERKU Porodica Kojić ima dvostruke aršine!

Estrada

ĆUTI, MALI KEBO, TVOJ OTAC GODINAMA NIJE VIDEO ĆERKU Porodica Kojić ima dvostruke aršine!

Podeli vest

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe Ljiljana Jevremović kaže da folkerov sin Igor Kojić nema prava da drži lekcije o očinstvu biznismenu Milanu Popoviću, kada njegov otac 17 godina nije želeo da vidi ćerku Inu

Žao mi je Milana

Jevremovićeva je zgrožena što je Mali Keba na Instagramu prozvao "kralja bakra", koji navodno samoinicijativno nije želeo da vidi sina Aleksandra pet meseci.

Taj momak je kao stariji brat slučajno upoznao sestru. Kada je shvatio da mu je sestra, samo se okrenuo i otišao
Ljiljana Jevremović


- Kebin sin ne bi trebalo da pametuje Milanu Popoviću kako mesecima ne viđa sina kada njegov otac to ne čini već 17 godina. Žao mi je Milana, on se bori za svoje dete. Voli ga i želi da bude pored njega - kaže na početku razgovora za Informer tekstopisac Ljiljana Jevremović.

Dvostruki aršini

Ona smatra da bi Kebin mali prvo trebalo da popriča sa svojim ocem i njemu udeli nekoliko saveta, pa tek onda da kritikuje očeve koji čeznu za svojim detetom.

Savetujem Kojićima da za njihovo dobro uzmu nekog portparola, jer se pokopavaju svojim izjavama
Ljiljana Jevremović


- Taj momak je kao stariji brat slučajno upoznao sestru. Ina se igrala u parku i tada su se sreli... Bio je dobar prema njoj dok je mislio da je Kebin fan. Kada je shvatio da mu je sestra, samo se okrenuo i otišao. Može li takva osoba nekom da drži moralne pridike? Da li je nešto ocu rekao tokom svih ovih godina - pita se Ljiljana.


Kebina bivša ljubavnica smatra da Kojići treba da imaju nekoga ko će umesto njih pričati u javnosti.
- Savetujem im da za njihovo dobro uzmu nekog portparola, jer se pokopavaju svojim izjava. Ne iznenađuju me dvostrukim aršinima. Po sudskoj dokumentaciji, i svemu što znam o porodici Kojić iz nje, ne čudi me ponašanje Ininog brata - poručuje majka Kebine ćerke i Igorove sestre.

RAT ZA STARATELJSTVO SE NASTAVLJA Milan: Seve me je optužila za nasilje!

SEVERINA NAJAVILA SPEKTAKL: Snimiću duet sa Kebom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mona

pre 8 godina

prva pomisao mi je bila Šta se ova meša . medjutim,kad bolje razmislim njena je i gradjanska i moralna dužnost da kaže kakav je Igor , ukoliko smatra da nije podoban za brigu o malom Aleksandru

Dragomir

pre 8 godina

Чим Северинин и Миланов син постане пунолетан ће да бира!Ил' ће да настави традицију ,,краља бакра,, или ,,сакупљача бакра,,?Ово задње не бих му преперучио јер се зна како се у Србији сакупља бакар!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17