• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

27.03.2016

19:36

MILICA PAZARILA STAN IAKO OTKAZUJE NASTUPE: Izgubila 100.000, pa kupila gajbu od 135.000 evra!

Estrada

MILICA PAZARILA STAN IAKO OTKAZUJE NASTUPE: Izgubila 100.000, pa kupila gajbu od 135.000 evra!

Podeli vest

Milica Todorović imala je velikih finansijskih gubitaka jer tri meseca nije radila zbog problema sa glasnim žicama koji je mogao da je košta i karijere. Iz šteka se častila novom gajbom

Pevačica Milica Todorović izgubila je gotovo 100.000 evra jer tri meseca nije mogla da nastupa, ali je ipak uspela da kupi stan, i to od 90 kvadrata.

Pobednicu druge sezone "Zvezde Granda" problem sa glasnim žicama umalo je koštao karijere. Ona je morala da otkaže više od 30 nastupa. S obzirom na to da je poznato da Milica po svirci zaradi najmanje 3.000 evra, jasno je da je zbog zdravstvenih problema imala veliki minus na deviznom računu.

(VIDEO) RAZOČARALE FANOVE! Milica Todorović: U spotu nema sočnog ljubljena!

Useljenje u avgustu

Međutim, mlada pevačica je od honorara zarađenih pre nego što je izgubila glas uspela da skupi čak 135.000 evra i da kupi stan na Novom Beogradu.

I Radi karijera bila ugrožena

Instagram

Milica Todorović kaže da se šokirala kada je saznala da je i Rada Manojlović imala isti problem kao i ona i da je on mogao da je košta karijere.
- Samo što nisam pala u nesvest kad mi je Rada rekla da ona punih osam godina nije pravila pauzu. Meni su se problemi sa grlom javili posle dve godine, bez obzira što sam se do sada trudila da redovno uzimam manje odmore. Rabila sam grlo da bih zaradila i uložila u nešto novo. Radu sam dosta konsultovala oko  toga jer se i ona, nažalost, susrela sa istim problemom pa je mogla da mi pomogne.

Imam samo taj jedan "aparat za rad" koji moram da čuvam jer od njega živim. Svaki dan posećujem svog vokalnog trenera.

- Tačno je da sam se tri meseca odmarala od pevanja jer sam imala problem sa glasnim žicama. U tom periodu sam bila okupirana kupovinom stana. Kupila sam jedan od 90 kvadrata na Novom Beogradu. Volim taj deo grada, zato sam odlučila tamo da se skrasim. Stan ima 90 kvadrata, ali tek mi predstoji sređivanje i renoviranje jer ću se tek u avgustu useliti. Deset godina sam podstanar u Beogradu i mislim da je krajnje vreme bilo da se i ja skućim. Ponosna sam što sam taj stan zaradila isključivo svojim vokalnim aparatom - kaže za Informer Milica Todorović.

Ide na časove

Ona priznaje da je preživela pravi pakao kada joj se glas "pokvario".

Kupila sam stan od 90 kvadrata na Novom Beogradu. Tek mi predstoji sređivanje i renoviranje

- Imam samo taj jedan "aparat za rad" koji moram da čuvam, jer od toga živim. Svaki dan posećujem svog vokalnog trenera. Nažalost, 90 odsto pevača nije naučeno da pravilno koristi svoje glasne žice. Prekomernom i nepravilnom upotrebom dolazi do napora i promuklosti glasnica. Mora da se diše na nos i da stomak ostane napolju čak i kad se priča. To je jako bitno, a to sam tek sad naučila - objašnjava Milica.

(FOTO) BILA JE SEKSI PLAVUŠA Milica Todorović drastično promenila izgled

 


 

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17