• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

28.03.2016

20:58

MIROSLAV NA MUKAMA: Devin tajno stigao u Srbiju i podneo tužbu!

Estrada

MIROSLAV NA MUKAMA: Devin tajno stigao u Srbiju i podneo tužbu!

Podeli vest

Vanbračni sin Miroslava Ilića ponovo došao u Beograd, ali ovoga puta bez majke Mirjane Antonović

On će opet boraviti u kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića, a jedan od razloga zbog kojih je došao jeste i proslava punoletstva njihovog najmlađeg sina Viktora koja će biti održana u sredu.

public

Devin će se ovih dana videti i sa advokatom zbog tužbe koju je podneo protiv Miroslava.

- Uprkos svim ružnim stvarima mnogo mi je lepo kada sam u Srbiji jer osećam da tu pripadam. Brena je uvek bila izvrstan domaćin i pored nje i njenih sinova mi nikadništa nije nedostajalo jer me gledaju kao člana svoje porodice - kaže Devin koji o tužbi koju je podneo protiv Ilića još neko vreme neće pričati za javnost.

Podsećanja radi, Miroslav je u nekoliko navrata odbio da prizna da je Devin njegov sin, a kada je Mirjana ove godine sa naslednikom došla u Srbiju, on je odbio da ih vidi. Pevačeva bivša ljubavnica je tada odsela kod Lepe Brene, što je dodatno iznerviralo Miroslava, koji je bivšu prijateljicu pljuvao u medijima.

LEPA BRENA: To što Miroslava ne zanima Devin, govori o njegovoj etici i moralu!

ŽENA MIROSLAVA ILIĆA PROGOVORILA: Taj mali Devin samo liči na mog Miroslava!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rade

pre 8 godina

Devine ajde pomalo gubi se, nije tebi do tate nego do love kao i svim Amerima

milann

pre 8 godina

Не лупај, важно је имати испуњене обе стране крштенице макар и накарадног биолошког оца.

Jelena

pre 8 godina

Otac je jedan. To su geni. Devinu koji je doktor u USA, ne treba novac. On je covek obezbedio sebe sa svojih 10 prstiju. Bravo daso.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija