• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić

29.03.2016

14:49

VERA I VEČERA: Keba sa snajkom Seve slavio katolički Uskrs!

Estrada

VERA I VEČERA: Keba sa snajkom Seve slavio katolički Uskrs!

Podeli vest

Dragan i Olja Kojić otputovali su u Split, gde su sa sinom Igorom i hrvatskom pevačicom po gregorijanskom kalendaru proslavili jedan od najvećih hrišćanskih praznika

Folker Dragan Kojić Keba proslavio je katolički Uskrs kod Severine u Splitu. Pevač je sa svojom suprugom Oljom otputovao u Hrvatsku kako bi sa sinom Igorom i snajkom obeležio jedan od najvećih hrišćanskih praznika, i to po gregorijanskom kalendaru.

I Keba slavi sve

Tajno krštenje
Severina je svojevremeno malog Aleksandra tajno krstila u Crkvi Presvetog srca Isusova u Rijeci, iako je njegov otac želeo da dečak bude pravoslavac

Porodično su posle prazničnog ručka prošetali gradom, gde ih je fotografisala jedna od Severininih obožavateljki. Devojka je želela da se slika sa svojom ljubimicom, ali su u kadar upali pevačicin svekar Keba i svekrva Olja. Na taj način su potvrdili saznanje Informera da su otišli u Hrvatsku da sa sinom, snajkom i njenim sinom Aleksandrom proslave Uskrs.

Kojići slave sve katoličke praznike otkako su Igor i Severina zajedno. Prema tvrdnjama našeg izvora, mladenci su se pre sklapanja braka dogovorili da obeležavaju i pravoslavne i katoličke praznike. Keba i njegova supruga Olja su odlučili da i sami to prihvate, iako nisu morali.

SEVERINA NAJAVILA SPEKTAKL: Snimiću duet sa Kebom!

Seve odlučna

Seve slavila pravoslavnu slavu

Severina je dokazala da je spremna na kompromise, pa je zato u novembru sa Kojićima proslavila njihovu krsnu slavu Svetog Stefana Dečanskog, poznatiju kao Mratindan. Porodično su se okupili u Kebinoj kući na Bežanijskoj kosi, a Seve je svekru tom prilikom poklonila ikonu Stefana Dečanskog.

Severini je ovakav dogovor posebno odgovarao jer je otac njenog deteta Srbin, Milan Popović. Ona je rekla da želi da mali Aleksandar zna sve običaje. Međutim, pevačica je insistirala da se najvažniji obredi ipak obavljaju u katoličkim crkvama:
- Severini je vera mnogo važna i nikada se ne bi odrekla katoličanstva, pa ni zbog ljubavi - kaže izvor Informera i dodaje:

- Ona je svojevremeno malog Aleksandra tajno krstila u Crkvi Presvetog srca Isusova u Rijeci, iako je Milan želeo da dečak bude pravoslavac. Po običajima, dete i treba da uzme očevu veru, ali

KARLEUŠA ISKULIRALA SEVERINU: Ne znam kako izgleda, jel' to ona Kebina snajka!

Deca će im biti katolici
Seve i Igor su se dogovorili da obeležavaju i katoličke i pravoslavne praznike, ali pevačica insistira da, kada dobiju dete, ono bude kršteno u katoličkoj crkvi

Severina uopšte nije želela da polemiše na ovu temu. Tako je bilo i pred venčanje. Igoru je rekla da je spremna da slavi sve pravoslavne praznike, ali da želi da se venčaju u katoličkoj crkvi, i da njihova buduća decu budu krštena u njoj.
Zato su napravili kompromis. Pred Bogom su se venčali u Crkvi Pohođenja Blažene Device Marije Svetoj Elizabeti u Balama, a svadba je napravljena u Beogradu
- kaže izvor Informera.


(FOTO) NJOJ JE LETO U FEBRUARU! Severina u kupaćem mami uzdahe!

Public


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dado

pre 8 godina

Tako je kod nas Srba samo da se udovolji drugoj strani, cast izuzecima

saša

pre 8 godina

Šta ima tu da se komentariše,Severina je više puta (čak i bez reči) dokazala,da joj IQ deluje uvek u pravom trenutku i na pravom mestu.Poštuje a traži poštovanje,i to je dobro.Čestitam joj USKRS.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!
Košarka

Petrović kuje planove sa Kaboklom i Jagom!

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aleksandar Petrović (65) ponovo je preuzeo košarkašku reprezentaciju Brazila, a pre nego što se zaputio u Južnu Ameriku da se prihvati dužnosti, obavio je važne razgovore sa košarkašima "večitih" Brunom Kaboklom i Jagom Dos Santosom koji igraju za tamošnji nacionalni tim.

19.04.2024

13:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija