• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

02.04.2016

09:43

ISPOVEST LEPE BRENE: Nikada neću preboleti otmicu mog Stefana!

Estrada

ISPOVEST LEPE BRENE: Nikada neću preboleti otmicu mog Stefana!

Podeli vest

Proslava 18. rođendana najmlađeg sina Viktora Lepu Brenu je podstakla da se priseti koliko je porodica Živojinović teških trenutaka prošla u životu

 

Uvek ću ostati tužna zbog otmice našeg sina. Mi to nikako nismo zaslužili
Lepa Brena

Folk zvezda Lepa Brena napravila je u sredu uveče glamuroznu rođendansku proslavu za sina Viktora, a ponesena emocijama priznala nam je da nikada neće preboleti što su joj kriminalci pre 16 godina oteli srednjeg sina Stefana.

Pevačica je bila dirnuta što je uspela da okupi 450 zvanica za punoletstvo naslednika, pa se prisetila kroz šta je sve prošla da bi ih odgajila:

U Bobinom i mom životu je zaista bilo turbulentno. Ali smo se držali i nismo dozvolili da nas problemi slome
Lepa Brena

- Borba, opstanak i ovakva slavlja pripadaju ljudima koji su hrabri, vredni... Jednostavno, pripadaju pobednicima - rekla je Brena na početku razgovora. Ona ni tokom jedne od najsrećnijih večeri u svom životu nije mogla da zaboravi na sedmodnevni pakao koji je prošla 2000. godine, kada nije znala da li je njen Stefan živ.

- Nikada neću zaboraviti i uvek ću ostati tužna zbog otmice našeg sina. Mi to nikako nismo zaslužili. Ali srećna sam što je na kraju moja porodica ipak na okupu. Život teče dalje, radimo i učićemo sinove da rade, budu vredni, pošteni, ali i kako da budu fajteri u životu - priznala je Brena sa očima punim suza.

BRENIN SIN PROSLAVIO 18. ROĐENDAN! Viktor dobio 100.000 evra, tvrdi da će deo dati DECI BEZ RODITELJA!

Gazdarica "Granda" je ispričala da njen život nije bio bajkovit, kao što svi misle.

16 godina 
je prošlo otkako je Stefan kidnapovan

- U Bobinom i mom životu je zaista bilo turbulentno. Ali smo se držali i nismo dozvolili da nas problemi slome. On je imao svetsku karijeru, koja je naglo prekinuta na Dejvis kupu na Kipru zbog diskus hernije Ali smo se podigli i okrenuli privatnom biznisu - prisetila se pevačica.

U karijeri je ostvarila sve što je želela, punila je stadione, hale, prodala milione albuma, međutim, najveći uspeh vidi u porodici:

BRENIN I BOBIN SIN otet u dilu sa vrhom vlasti, potvrdili policajci!

- Teško je i komplikovano održati porodicu, a baviti se i poslom, naročito u zemlji koja je imala takve političke, ekonomske, socijalne turbulencije, od kojih svi imamo traume. Ali nijedan čovek nema sjajan i idealan život. U jedno sam sigurna - vrednom i radnom čoveku ništa u životu nije išlo glatko, pa tako ni nama.

(FOTO/VIDEO) LATIO SE MIKROFONA! Evo kako peva Brenin sin...

 

 


 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija