• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Glorija

03.04.2016

09:31

MILAN POPOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam nasilnik i nisam pretio ni psovao!

Estrada

MILAN POPOVIĆ OTVORIO DUŠU: Nisam nasilnik i nisam pretio ni psovao!

Podeli vest

Milan Popović je u razgovoru s hrvatskim novinarima otkrio da ga je Severina Kojić optužila za nasilje samo da bi na njega kao oca i čoveka bacila ljagu

Srpski kralj bakra, koji s hrvatskom pevačicom ima sina Aleksandra (4), smatra da njoj ide u prilog da on u svim sudskim procesima koje vode jedan protiv drugoga bude okarakterisan kao nasilnik.


- Nisam nasilnik, nisam nikada bio osuđivan, nisam nikada bio grub, agresivan, nisam pretio ni psovao. Protiv mene je pokrenuta lažna kaznena prijava da bi me u svim ostalim spisima koji slede po bilo kojoj osnovi advokati druge strane mogli nazvati nasilnikom - izjavio je Popović u intervju za hrvatsko izdanje magazina Glorija.

(FOTO) BRIGA JE ZA UVREDE! Dok je bivši blati, Seve uživa sa Kojićem!

Zbog ove prijave on je podneo žalbu Advokatskoj komori, ali je ona odbačena uz obrazloženje da je lažna i neosnovana.

ĆUTI, MALI KEBO, TVOJ OTAC GODINAMA NIJE VIDEO ĆERKU Porodica Kojić ima dvostruke aršine!

Milioner se nedavno pridružio Udruženju za ravnopravno roditeljstvo, čime se udružio sa očevima koji žele da promene svoj status u životu deteta nakon razvoda. On smatra da te promene treba da omoguće da majke i očevi koji su se razveli ili rastavili zaista zajedno odgajaju svoju decu. Njemu najviše smeta što ne učestvuje u odrastanju svog deteta, što zajedno sa Severinom ne donosi odluke u vezi sa njim i što je njegovo mesto u Aleksandrovom životu zauzeo Igor.


- Kad se ne razumete, kad su vam interesi drugačiji, kad ne možete da se usaglasite ni oko jedne teme, svaki pokušaj razgovora je konflikt. Da smo se razumeli i da smo mogli da se dogovorimo ostali bismo zajedno - izjavio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Todor

pre 8 godina

Nisi nasilnik,jesi budala,sto je ipak, olaksavajuca okolnost.

mali brodic

pre 8 godina

Severina ti zamera što joj nisi doneo svadbeni poklon u vidu brodića,ona voli da se ljuljuška

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija