• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

05.04.2016

19:56

CECA SE ZAREKLA: Nikada neću kročiti u Hrvatsku, briga me što su mi zabranili ulazak!

Estrada

CECA SE ZAREKLA: Nikada neću kročiti u Hrvatsku, briga me što su mi zabranili ulazak!

Podeli vest

Najpopularnija srpska folk pevačica Svetlana Ražnatović kaže da je baš briga što su joj Hrvati zabranili ulazak u "lijepu njihovu". Ona poručuje da joj nikad nije ni palo na pamet da ide kod komšija

Hrvatski MUP je izrekao dvadesetogodišnju zabranu ulaska u zemlju srpskoj zvezdi, ali i lideru Radikala Vojislavu Šešelju i kontroverznom učesniku "Farme" Kristijanu Goluboviću.

Tu zabranu Hrvati temelje na zakonu o strancima i ne haju što je upravo Ceca jedna od najslušanijih pevačica u njihovoj zemlji.

Boli me uvo za njih
"Uopšte me ne zanima njihova zabrana, mogu samo da se nasmejem na to. Nisam se nimalo potresla"
Ceca Ražnatović

- Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala nameru da idem tamo - odlučno je na početku razgovora za Informer rekla Svetlana Ceca Ražnatović. Ona je komšijama, narodski rečeno, poručila da je boli uvo za njihovu zabranu.

- Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih, to sam sada od vas saznala. Iskreno da vam kažem, uopšte me to ne zanima. Mogu samo da se nasmejem na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade šta hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku - dodala je pevačica.

Ceca nam je objasnila da ne koristi puteve kroz "lijepu njihovu" čak ni kao tranzitne.

Ništa od koncerta

Mediji su više puta pisali da će Ceca održati veliki koncert u Hrvatskoj, međutim pevačica je to svaki put odlučno demantovala. Fanovi iz "lijepe njihove" rado bi slušali srpsku zvezdu i procenjuje se da bi sigurno okupila više od 100.000 Hrvata, međutim, ona nikad nije ozbiljno razmatrala tu opciju.

- Svuda putujem avionom, tako da uopšte nemam potrebe da ulazim u tu zemlju. Moji putevi ne vode tamo, a moja brojna publika iz Hrvatske uvek nađe put do mene. Uzalud je svima da me zabranjuju! - poručila je Ceca.

Ražnatovićeva je označena kao "nepoželjna" u Hrvatskoj zbog braka s pokojnim komandantom Srpske doborovoljačke garde Željkom Ražnatovićem Arkanom.

- Ne znam zašto se bave takvim stvarima, sve to smatram velikom glupošću. Nije mi jasno zašto su se mučili da me zabranjuju kada ja svojevoljno nisam ni želela da uđem u Hrvatsku.

CECA RAŽNATOVIĆ: Oteli su mi njega, otrgli me od vas, napali su mi decu!

ANASTASIJA ZA INFORMER: Nisam mala razmažena bogatašica!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dragan

pre 8 godina

sto manje obracas paznju na rasplakano dete ono prestane da place.\n

gago m

pre 8 godina

Асиме,ти мислиш да је Србија "пресрећна" с тобом ?!Вараш се,да није таквих као ти било би нам свима боље!

bivši zvezdas

pre 8 godina

Jaka stvar, te njihove zabrane! Koga je još briga za njih? Meni niko nije zabranio, ali ja tamo ne bih otišao ni za kakve pare! Gomila ludaka i krvoloka. U Ideu ne ulazim, već dve godine. Kupujem u našim radnjama, letujem u našim banjama...n

Miki

pre 8 godina

Ceco nemoj lupetati. Prosla si ti kroz Vukovar u vreme Rata 1991 sa Kalasnjikovom u ruci. Cak ima i Slika. To zaboravljas. \n

jovana

pre 8 godina

ajde ne lupaj. to i retard vidi da je fotomontaza

Zvekan

pre 8 godina

I u čemu je problem,vukovar je tad bio u jugi šta se penite s tim Vukovarom naporni ste više,ako treba opet će šetati,i hoće samo da znaš kad tad,

Marko

pre 8 godina

I?u čemu je problem, neka je šetala i ako treba opet će šetati,vukovar je tad bio u Jugoslaviji,naporni ste s tim Vukovarom,napisi informacije kad si pametan čija je glava prva pala u vukovaru

Cirilica

pre 8 godina

Vidi ovih sa ovim vukovarom, jel vu jedete šta,usta su vam puna vukovara, a da znate pravu istinu ne bi ga spomenuli više,toliko vas lažu da niste ni svesni,a ceca će ponovi šetati sa pesmom, dobro došli drugovi!

Draza

pre 8 godina

Hrvati se ponasaju kao da su Svajcarci...a zamisli tek da su neka bitna drzava.

Gordana

pre 8 godina

Sladju iz Parova smesta poslati nazad u svoju državu

Goran

pre 8 godina

kamo lepe srece i da ova nasa vlast zabrani njihovim muzicarima ulazak u nasu zemlju oni bi vise kukali za nama nego mi za njima\n

stuns

pre 8 godina

Ma i šta ćeš u hrvatskoj, ko još ide u tu genocidnu tvorevinu?!

Aleks

pre 8 godina

Ova sirotica Ceca izgleda ko prikaza od silnog botoksa u usnama i licu! I ne treba da ide u Hrvatsku, da ne plaši susjede!

prdez

pre 8 godina

Isla bi ona i u Albaniji za pare,nego mora da kaze sad tako da kobajagi ne bi isla,sta ce jadnica,nosice celog zivota pecat njenog muza,ratnog zlocinca. U mnogim zemljama je nepozeljna zbog njega,a iskreno i nema hita odkad nema ni muza.Red je da opravda to da je "najbolja".

Saša

pre 8 godina

Bogu, hvala! Napokon nesto pametno procitah. Svaka ti cast! Svetlana... \n

pero

pre 8 godina

pravo da ti kažem šta me briga gde će pevaljke da pevaju i kome,kao da su nam crnogorci prijatelji.

Ratna Profitaljka

pre 8 godina

Sta ce jada, jedino joj preostalo da igra na kartu velike Srpkinje, isla bi ona svuda za pare nego kad joj vec dali te zabrane sad tvrdi da kobajagi ionako ne bi isla kod njih.Lukava je ona. A i ko ce vise te kukumavke Stare preko 20 god da slusa vise? \n

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija