• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

05.04.2016

21:14

KARLEUŠA OTKAČILA ŽUTU OLJU: RTS je nebitan!

Estrada

KARLEUŠA OTKAČILA ŽUTU OLJU: RTS je nebitan!

Podeli vest

Jelena Karleuša kaže da na Radio-televiziji Srbije nema dovoljno bitne emisije da bi ona gostovala njoj. Pevačica je reagovala na izjavu Olje Kovačević, koja je rekla da ona i Dara Bubamara ne mogu da se pojave na Javnom servisu

Jelena Karleuša kaže da na Radio-televiziji Srbije nema dovoljno bitne emisije da bi ona gostovala njoj. Pevačica je reagovala na izjavu Olje Kovačević, koja je rekla da ona i Dara Bubamara ne mogu da se pojave na Javnom servisu.

- Stvarno ne znam koji bi format emisije morao da postoji da bismo ugostili Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu - rekla je Olja, a Jelena joj je odgovorila:

- RTS nema emisiju dovoljno bitnu da bih ja, zbog koje su CNN, RTL, ABC i druge svetske TV mreže dolazile u Beograd, imala interes da gostujem na njemu - rekla je Jelena za Informer.

Ona je, ipak, istakla da je strašno što RTS zabranjuje pevače:

- Svakako niko ne sme da bude zabranjen na Javnom servisu, jer bi to bilo kršenje mojih ljudskih prava, prava na život i rad. Sigurna sam da na RTS rade ljudi domekratskih principa, oslobođeni malograđanskih stereotipa pseudoelite. Olja mi je lično simpatična i sigurna sam da je pogrešno shvaćena ili da nije tako mislila - dodala je Karleuša.

POTVRĐENO PISANJE INFORMERA! ŽUTA OLJA KONAČNO PRIZNALA: Htela sam Kesića na RTS!

(ANKETA) DA LI JE BORKOVA ŽENA NEZAVISNA NOVINARKA?! Žuta Olja u sukobu interesa!

SRAMNI SERVIS SRBIJE! ŽUTA OLJA tuži Informer, traži čak 500.000!

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dt

pre 8 godina

E samo jos na RTS-u da gledam JK i Daru, tamo se peva uzivo. Ne znam po cemu je JK do te mere bitna i vazna za Srbiju da na RTS nema bitne emisije za nju, hahahaha, smesno. Najgore je kada sam sebe hvalis da si bitan, pusti druge da te pohvale, joj, evo, meni se dopada kako se oblaci i tu je neprikosnovena, eventualno o modi da prica

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija