• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Alo

08.04.2016

22:32

RASPAD U ZVEZDAMA GRANDA: Šaban Šaulić posle skandala sa Bosancem napušta Popovića!

Estrada

RASPAD U ZVEZDAMA GRANDA: Šaban Šaulić posle skandala sa Bosancem napušta Popovića!

Podeli vest

Kralj narodne muzike ne može da pređe preko skandala sa Bosancem, pa je navodno direktoru „Grand produkcije“ rekao da bi bilo najbolje da mu nađe zamenu

Posle sukoba koji je izbio na snimanju "Zvezda Granda", Šabanu Šauliću je "prekipelo" te je odmah nakon snimanja sporne emisije popričao sa Popovićem.

- Šaulić je povređen jer smatra da mu članovi žirija namerno upadaju u reč dok komentariše kandidate. On misli da nimalo ne poštuju ni njega kao čoveka, a ni njegovu dugogodišnju uspešnu karijeru. Saša ga je tokom razgovora nagovarao da ostane i da neće dozvoliti da se ponovi slična situacija, ali Šaban je uporno ponavljao da želi da ode.

Popović ga je ubeđivao da se predomisli jer je do kraja snimanja emisija u kojima žiri odlučuje o sudbini kandidata ostalo vrlo malo, pa postoji mogućnost da Šaban ipak ispoštuje dugogodišnjeg prijatelja - otkriva izvor Kurira.

Prema saznanjima ovog lista, Šaban je imao nameru da napusti „Zvezde Granda“ još pre dva meseca, ali ga je i tada Popović ubedio da ostane.

- Šaban je često prijateljima isticao da mu žiriranje predstavlja veliki napor i stres i teško su mu padale upadice kolega tokom njegovog komentarisanja kandidata. Njemu je pogotovo teško jer se ni zdravstveno ne oseća najbolje - rekao je izvor blizak pevaču.

PROČITAJTE JOŠ

SKANDALČINA! Šaban Šaulić i Bosanac se POTUKLI na snimanju Zvezda Granda!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bane

pre 8 godina

'Šaban je imao nameru da napusti 'Zvezde Granda' još pre dva meseca, ali ga je i tada Popović ubedio da ostane' Pa videlo se da kad Karleuša počne sa svojim istovarom, Šaban prevrće očima i ustaje od stola, bio je pored nje ko Pretis lonac, samo što ne eksplodira a ta atmosfera koju je Karleuša unela u tim se prenela i na ostale, te je Šaban nedavno napao Bekutu, ma svi reže jedni na druge.

koboss

pre 8 godina

Kralj muzike ? strucnjak u ziriju ? covek nezna azbuku, za note da ne pricamo.

PETAR

pre 7 godina

i treba da ide neka ga postavi u emisiji nikad nije kasno a ne da ovde vacari devojcice koje bi mu po godinama mogla biti deca nema on stida ni morala

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija