• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

12.04.2016

19:43

MARIJANA MATEUS POSLE ĆERKINE SVADBE: Ovo je bio najbolji vikend u mom životu!

Estrada

MARIJANA MATEUS POSLE ĆERKINE SVADBE: Ovo je bio najbolji vikend u mom životu!

Podeli vest

Marijana Mateus se po prvi put oglasila posle svadbe ćerke Dajane i ukrajinskog bogataša Damira Ahmetova

Modna kreatorka je juče na društvenoj mreži Instagram otkrila da je presrećna i da će vikend kad je njena naslednica izgovorila sudbonosno "da" pamtiti celog života.
 

Mislim na sve lepe trenutke današnjeg dana i čuvam osmeh za sutra
Marijana Mateus

- Ovo je bio najlepši i najuzbudljiviji vikend u mom životu. Mislim na sve lepe trenutke današnjeg dana i čuvam osmeh za sutra. Laku noć, moji dragi prijatelji - napisala je Marijana na internetu i tako napokon potvrdila da je udala ćerku.

Dajana Kostić se venčala sa Damirom 9. aprila u luksuznom londonskom hotelu "Dorčester". Svadba je održana u strogoj tajnosti na zahtev mladoženjinog oca, ukrajinskog biznismena, čije se bogatstvo procenjuje na čak 16 milijardi dolara.

Kako informacije ne bi procurile u javnost, na proslavi je bilo svega oko 150 zvanica, među kojima su bili porodica i samo najbliži prijatelji porodica Kostić i Ahmetov.

(FOTO) TAJNA SVADBA KOLETOVE ĆERKE! Srpska lepotica se udala za ukrajinskog milijardera!

(FOTO/VIDEO) ZET NA KOLETA! Ovako izgleda MILIJARDER za kog se udala ćerka Marijane Mateus i Miodraga Kostića!

KOLETOVA MEZIMICA SE UDAJE ZA MILIJARDERA: Ali, ima jedno veliko ALI...

Public

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 8 godina

lepo udala se mlada osoba i nek je sa srecom a mama uvek isti kez ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija