• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

13.04.2016

19:27

GALANTNI BIZNISMEN NE ŽALI PARA Rstić poklanja Zlati stan!

Estrada

GALANTNI BIZNISMEN NE ŽALI PARA Rstić poklanja Zlati stan!

Podeli vest

Željko Rstić će Zlatu Petrović da obraduje gajbom u zgradi na Voždovcu, u kojoj živi i njegova bivša devojka Vesna Zmijanac, tvrdi Zorica Marković

Biznismen Željko Rstić pokloniće novoj devojci Zlati Petrović luksuzan stan na Voždovcu, otkriva za Informer njihova prijateljica Zorica Marković. Bivša farmerka tvrdi da je nekadašnji izabranik Vesne Zmijanac toliko zaljubljen u Zlatu da je odlučio da je iznenadi nekretninom u svojoj zgradi.

Ludo zaljubljeni

Ništa to ne bi bilo neobično da na istoj adresi ne živi i Vesna, i to u stanu ispod njegovog.


Zlata: Nije stan čokolada da se tako poklanja
 

Zlata Petrović kaže da ne veruje da će joj dečko darovati tako skupu stvar.
- Nije stan čokolada, pa da se tek tako poklanja. Hvala Bogu, zdrava sam i prava, i celog života sam se trudila i radila za sebe i svoju porodicu. Vesnu i Zoricu cenim i poštujem, znamo se preko 30 godina, tako da se ne bih uplitala u sve te priče - rekla je Zlata.
I. G.

- Dok sam bila u "Farmi", Željko i Zlata su mi čuvali kafanu. Svaku noć su bili tamo i uživali. Konobari, koji sve čuju, čuli su da Rstić priča Zlati da će joj pokloniti stan u njegovoj zgradi. To je na istoj adresi gde i Vesna stanuje, tako da će biti komšinice. Željko je džentlmen i džek, pa me ne iznenađuje što će Zlata dobiti tako skup poklon. Kakve veze ima što će im Vesna biti u komšiluku - kaže Zorica za Informer.

IMA SE, MOŽE SE
Željko je džentlmen i džek, pa me ne iznenađuje što će Zlata dobiti tako skup poklon
Zorica Marković

Naša sagovornica otkriva da se Zlata dugo premišljala da li da započne vezu sa Rstićem.

- Željko je njoj uvek čestitao Novu godinu, 8. mart, kao pravi džentlmen. Zlata je sve to ignorisala dok nije sasvim bila sigurna da su Vesna i on završili za sva vremena. Na sreću, sve je super ispalo, pa su Željko i Zlata sada baš zaljubljeni. Njihove emocije se osećaju u vazduhu. Zlata mi je dosta toga lepog rekla o njemu. Oboje su divni ljudi - otkriva Markovićeva.

(VIDEO) KONAČNI DOKAZ! Zlata i Vesnin bivši se više i ne kriju!

Tek će da procveta

ŠTA ĆE JOJ VIŠE
Ima Zlata već dovoljno stanova
Željko Rstić

Željko Rstić nije želeo da potvrdi ono što priča Zorica. Samo je šeretski poručio da ne bi imao ništa protiv ni da njemu Zlata pokloni neku nekretninu.

- A što moram ja Zlati da darujem stan, kad ona žena ima dovoljno stanova? Evo, mogla bi na primer ona meni da pokloni nešto. Naša ljubav će tek da procveta - naglasio je Rstić.

HASAN DUDIĆ LJUT NA BIVŠU ŽENU: Zlata i Vesna dele švalere, JE*U SE SA KIM STIGNU!

Vesna je htela da Željko bude ljubomoran

Printscreen You Tube

Zorica je otkrila da je Vesna Zmijanac na sve načine pokušavala da Željka napravi ljubomornim kad su raskinuli.  
- Kad su Vesna i Željko raskinuli, ona je počela da se svuda pojavljuje sa bivšim dečkom, operskim pevačem Nikolom Mijailovićem. Pokušavala je da Rstića napravi ljubomornim po svaku cenu - ispričala nam je Markovićeva.  

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko 02

pre 8 godina

Toooo Ristoooo! Ona te voli. Kad vec placas bolje da SI pokupio neku zvezdu granda ( mladje SU )

re

pre 8 godina

Zato sto svakom normalnom muskarcu treba zena a ne dete jer nije pedofil.

ana

pre 8 godina

cela zgrada njegove cice hehehe more sutnite tog debila

Grigorije MMM

pre 8 godina

Čuj njega: "...kad ona žena ima dovoljno stanova?" - Je li, pismeni majstore, a čemu ti služi reč žena u toj rečenici? Koji nedoučen lik, tztztz. Danas svako, baš svako, ima novac. A oni koji treba da ga imaju, jer bar znaju da sklope ispravnu rečenicu, nemaju ga.

petar

pre 8 godina

ako vec imas para pokloni stan nekoj siromasnoj deci bez jednog ili oba roditelja a ne tim bolesnim fukarama

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija