• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

14.04.2016

17:56

PRAVA ISTINA! Marinkova žena živi kod sina!

Estrada

PRAVA ISTINA! Marinkova žena živi kod sina!

Podeli vest

Iako se šuškalo da je Slavica Rokvić oprostila svom suprugu Marinku prevaru, jer opet viđaju pevača u porodičnom stanu, prava istina je da se njegova lepša polovina odselila kod sina Nikole

Kako Alo! saznaje, gospođa Rokvić je spakovala svoje stvari i otišla kod Nikole, koji je u tom momentu živeo sam. 

Prvo je iz stana u Novom Beogradu izašla Slavica, koja se nakon 10 minuta vratila kući, a samo nekoliko minuta kasnije u zgradu je ušetao i Nikola, koji je nosio pljeskavicu. Verovatno da ne bi mamu mučio da kuva.

PUČE BRAK, PRSO I ON! Rokvić se pogubio u sopstvenim izjavama!

- Slavica za sada ne planira da se vrati kod Marinka. Na Nikolino insistiranje prešla je da živi kod njega i od velike pomoći mu je. Nikoli nije bila tu Bojana, koja je skoro došla iz Amerike, i Slavici je sada još lepše kada vreme provodi sa trudnom snajkom. Kako je Nikola odsutan od kuće zbog emisije „Tvoje lice zvuči poznato“ gospođi Rokvić i Barovićevoj baš prija da budu zajedno. Često posećuju i Marka, koji je nedavno dobio dete, pa Slavica ume dan, dva i tamo da se zadrži da pričuva unuče. Ispunjena je jer joj sinovi, snajke i unuče ulepšavaju svaki dan i nema kad da pati zbog Marinkove preljube - ispričao nam je izvor blizak porodici Rokvić.

PUČE BRAK! Marinka Rokvića ostavila žena zbog avanture sa mlađom devojkom!

- Marinkova supruga Slavica pre izvesnog vemena spakovala je kofere i napustila njihov zajednički dom, jer su njegove prevare prelile čašu. Ona je saznala za avanturu sa devojkom, sa kojom je, i nakon što ga je supruga napustila, nastavio da se viđa - naveo je pre mesec dana naš dobro obavešten izvor. Folk pevaču atraktivna devojka dolazi u stan gotovo svakodnevno.

- Tu devojku često viđamo u Marinkovom kraju. Iako ona ne živi sa njim, dolazi skoro svakodnevno - zaključuje izvor.

Iako je vrlo jasno da Marinko i Slavica više nemaju skladan brak i da ne žive na istoj adresi, pevač tvrdi suprotno.

- Nije istina da se razvodim, to su sve gluposti - rekao je nedavno Rokvić.

SVUDA SA ŽENOM! Nikola Rokvić sa lekarima porađa Bojanu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 8 godina

uzmi mu sve sto mozes i ne zali idiota u svakom slucaju bolja si od njega niti je covek niti je neki pevac

olja

pre 8 godina

To kakav je covek ne znam,ali da je los pevac to nije tacno.Rokvic je jedan od najboljih pevaca na estradi!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija