• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

14.04.2016

20:37

SLAVUJA IZ MRČAJEVACA PROGONI PROŠLOST! Devin: Miroslav mi je pretio!

Estrada

SLAVUJA IZ MRČAJEVACA PROGONI PROŠLOST! Devin: Miroslav mi je pretio!

Podeli vest

Devin Antonović, vanbračni sin Miroslava Ilića, tvrdi da mu je folk pevač pretio i vređao ga najpogrdnijim imenima! Slavuj iz Mrčajevaca je pobesneo kada je saznao da njegov naslednik sa majkom Mirjanom dolazi u Srbiju jer želi da dokaže da je njegova krv

Devin u intervjuu za Informer kaže da Miroslav nije birao sredstva da mu zagorča život i spreči ga u tome da istera svoju pravdu.

- Miroslav je na moje pokušaje da mirnim putem sve rešimo uzvratio pretnjama i vređanjem mojih prijatelja, majke i mene.

- Rekao je mojoj majci: "Ako bilo šta pokušate ili preduzmete, videćete šta će vam se desiti". Miroslav je naglašavao da je Beograd njegov grad, i da on tu radi šta i kako hoće. Imao je jake veze i najverovatnije ih još uvek ima. Zbog svega toga konsultovali smo i advokate. Video sam pisma od Miroslava i njegove supruge Gordane u kojima su pretili svim ljudima koji su stali na našu stranu. Nikako ne bih želeo takve gadosti da vam prepričam, a najviše bih voleo da ih nikada nisam ni pročitao. Majka je pokušavala da razgovara sa Miroslavom, ali uzalud.

30 

godina ima Devin, vanbračni sin Miroslava Ilića

I njegova supruga Gordana ti je pretila?

- Čitao sam jedno Gordanino pismo zbog kog mi je došlo da povratim. U životu nikada nisam čuo takve bljuvotine i uvrede. Kada sam pre osam godina saznao da je Miroslav moj biološki otac, ponadao sam se da će sve između mene i njega da se obavi ljudski.

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Devin je samo tražio da vidi oca, a on se uplašio za svoj novac!

Kako si saznao da ti je Ilić otac?

- Kada sam s majkom boravio u Beogradu, otišli smo sa Brenom na snimanje "Grandovih" emisija. Novinari su prepoznali moju majku i onda povezali i mene sa celom tom pričom. Počeli su da sevaju blicevi, a ja sam mislio da nas fotografišu zbog Brene. Sutradan je na naslovnicama dnevnih novina objavljena priča da sam ja Miroslavov sin. Ja to nisam odmah video. Majka se uplašila da ne saznam istinu, pa je zvala Miroslava da mi zajedno to saopšte.

Informer

Šta joj je Miroslav rekao?

- On je odbio da se to obavi u Beogradu. Obećao je da će doći u Ameriku, da mi zajedno kažu tu dugo čuvanu tajnu. Međutim, to se nije desilo.

Ipak, ti si celu istinu saznao tek po povratku u Ameriku?

- Tako je. Jednog dana prijatelj mi je rekao da je na internetu pročitao priču koja se tiče mene. Poslao mi je to da vidim. Tad sam saznao da je Miroslav zapravo moj otac. Bio sam šokiran. Odmah sam otišao kod majke, koja mi je tek tada sve priznala. Imala je želju da mi celu istinu ispriča kad završim fakultet, a ne da tako sve saznam iz novina.

MIROSLAV ILIĆ U NEPRILICI: Ukoliko dobrovoljno ne preda DNK, sud će ga naterati?!

Šta najviše zameraš Miroslavu?

- Nikad sebi nije smeo da dozvoli da moju majku u medijima naziva psihopatom. Ona je sve ove godine obavljala i svoju, ali i njegovu dužnost. Ćutala je i štitila me. Ne mogu da pređem preko njegovog ovako lošeg ponašanja.

Misliš li da će ti mediji pomoći da dokažeš da ti je Miroslav otac?

- Ja sam želeo da se ceo problem između njega i mene reši bez medija, meni bi tako bilo mnogo lakše. Međutim, sad mislim da je bolje da narod vidi i osudi ovakvo njegovo ponašanje. Kad se donese presuda, biću konačno spokojan. Moji potomci će znati odakle potiču.

Dokle se stiglo u tom procesu?

- Čekamo da počne sudski postupak. Miroslav ima još nekoliko dana da se odazove sudu. Vidim da je on izjavio da ne želi da se podvrgne DNK analizi. U tom slučaju zakazaće nam termin za novo suđenje i tada će se pojaviti svedoci sa dokazima.

ILIĆEV NEPRIZNATI SIN OTVORIO DUŠU: Žao mi je što sam tužio oca Miroslava!

Miroslav: Oni samo hoće da budu u žiži javnosti!

Miroslav Ilić nije želeo da komentariše Devinove teške optužbe jer smatra da on to radi samo zbog popularnosti.
- Oni sede tamo i izmišljaju stvari kako bi stalno bili u žiži javnosti. Ja nemam veze sa tim, niti se oglašavam niti bilo šta pričam o njima - poručio je Ilić za Informer.

 

 

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Provincijalac

pre 8 godina

Ostavite bre čoveka na miru. Mator konj hoće hleba preko pogače. I njegova fina mama.  Sada se setili ko je koga... Umesto da radi nešto bizgov, on, kao i mnogi drugi,  da dođu do love na lak način. Pustite to više  !!! n

dule

pre 8 godina

Miroslave stvarno si bre gnjida od coveka! Sta si ti umislio bre? Da cute o tvojoj tajni? Ja na njegovo mesto bi ti uzeo pa poklonio decama.n

nislija

pre 8 godina

Vise ne slusam njegove pesme,kada sam saznao kakav je covek,pa on zivi u neko staro doba,sram ga bilo,svako dete ima pravo da sazna ko mu je roditelj.

Nenad

pre 8 godina

Stvarno je los covek, bez obzira na sve, svaki covek ima pravo da zna ko mu je bioloski otac. \n

sasa

pre 8 godina

Davine ja se samo pitam gde ste bili ti i tvoja jako postena majka sve ove godine. Covjece boziji pa ti si formirana licnosti gradi svoj zivot i pustite Miroslava da zivi normalno sa svojom porodicom,Stvarno neznam sta ocekujete od njega i sta vam je namjera ,jer da je TEBI i tvojoj majki bilo vazno da dokazete ocinstvo vi bi se pojavili prije deset do petnest godina i jos samo jedno,manite se corava posla.

Mary

pre 7 godina

Sutra kada se tvom detetu/unucetu isto to desi videti ces kako je to!!!

nada

pre 8 godina

Miroslave , priznaj tog sina kako te nije sramota i ne grize te savest, ta ljubavnica ti je bila dobra kad si pravio dete , sad trebas da mislis i o posledicama konju matori i odvratni

englezii

pre 8 godina

Znajuci koje djubre je taj Ilic mislim da mu bolje prilici isto djubre kao on onaj Sutanovac ! Ukradi dalje pa donesi kuci ! On je jedan smrad koga ja znam pre nego je postao poznat kada je dolazio u Bijeljinu da nadje neku tezgu al' nije imao sanse pokraj Mitra Mirica !

mimica

pre 8 godina

alo bre momak ima oca vec godinama u Americi i tacka.p.s.covek ga priznao kao svoje dete a koga je pravio uopste nije vazno.samo se pitam da danas ovo sr..nje kroz gusto granje u zemlji Srbiji nije sve zbog novca ili testamena oko nasledtva.?

bibi

pre 8 godina

Miroslave,bruko jedna..Gordana,bruko jedna...imate vi vec jednu bruku kod kuce...znate vec..

nevena

pre 8 godina

Nešto nije više u fazonu klimatskih promena. baš smo se naslušali šta misli miroslav o klimatskim promenama.

Marko

pre 8 godina

Jao Miroslave ala si los covek. Pa ako nisi otac daj DNK uzorak i stvar je resena. Vrlo jednostavno!

miroslave miki miki

pre 8 godina

Pa Miki ako si cist pred bogom i svojom porodicom odi i resi to ,sto bezis ko piz..Mali ima pravo da zna a ti ako oces da sakrijes to onda si trebao drugacije.Sad je pukla tikva i ovako si se ogadio narodu samo mozes da jos vise propadas u sosptvenim lazima.A ako nastavis da pretis treba te malo oladiti u bajbuku,pa nije ti zet vise niko i nista.Sta si umislio da si slavuj iznad zakona.Icices ti na DNK analizu i da ga molis jos da ti sve oprosti.Sram te bilo godina a lazes ,pa ajde da vidimo tvoju istinu.

istojedanljakse

pre 8 godina

ja se stalno javljam da mu budem tata a oni nista ,oce slavujka \n

ana

pre 8 godina

bitnaje ISTINA: Ova porodica je ogrezla u lazi laz joj je stil zivota. da sam ja vlast nijedno dete bez dnk analize ne bi izaslo iz porodilista.Dosta lazi !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija