• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

14.04.2016

21:59

(VIDEO) TANJA SAVIĆ SE NJUŠKALA SA VUKOM: Bilo je divno, nije mu smrdelo iz usta!

Estrada

(VIDEO) TANJA SAVIĆ SE NJUŠKALA SA VUKOM: Bilo je divno, nije mu smrdelo iz usta!

Podeli vest

Tanja Savić kaže da joj nije bilo svejedno kada je zbog snimanja spota za pesmu "Švaler" morala da se njuši sa vukom

Pevačica ističe da se baš uplašila kada se našla oči u oči sa ovom krvoločnom životinjom, ali da je na kraju sve dobro ispalo.

- Bila mi je frka kada sam morala da se njušim sa vukom jer je on ipak divlja životinja. U jednom kadru, reditelj je zahtevao od mene da mi vuk jede iz usta, što mi je u prvi mah bilo strašno. Posle sam se opustila i uspeli smo da snimimo tu scenu - kaže Tanja i dodaje u šali:

ONA TO NIKAKO NE BI VOLELA! Tanja Savić o seks skandalu Dare Bubamare!

- Sve je bilo dobro, čak nisam osetila da vuku smrdi iz usta.

70
hiljada pregleda je pesma "Švaler" imala za samo jedan dan

Tanja ističe da je za nju ovo posebno životno iskustvo.

- Nisam smela da pravim nagle pokrete, pa sam u nekim momentima bila potpuno ukočena. Na kraju je sve ispalo super jer sam bila krajnje profesionalna - kaže pevačica, koja se u poslednje vreme potpuno posvetila karijeri.

- Nisam bila u Australiji ove godine jer sam morala da snimam spot. Usmerila sam se isključivo na posao i nemam vremena ni za kakva putovanja - ispričala je Tanja u emisiji "Amidži šou".

Pogledajte spot u kojem se Tanja njuška:

PLAŠI SE SKANDALA Tanja Savić: Ne daj Bože da imam slike kao Dara!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gordana tarana

pre 8 godina

Koliko je smrkno belog brasna vuk veseli ni bog sami ne zna, isto kao onaj kada ga Kusturica bosanceros voda po Mecavniku na nekom privatnom festivalu.

biser

pre 8 godina

Nigdje veze u ovom spotu....vuk..svaler..motor...????? Tamjice duso opet promasaj!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija