• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

16.04.2016

12:31

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ISKRENO: Filip i Brena znaju da sam Romkinja i to im ne smeta!

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ISKRENO: Filip i Brena znaju da sam Romkinja i to im ne smeta!

Podeli vest

Prijovićeva, nakon što je njen deda otkrio pevačicino poreklo i detalje iz prošlosti, za koje ona tvrdi da nisu tačne, kaže da od Živojinovića ništa ne krije

Brenina snajka navodi da nije očekivala da će njen deda progovoriti za medije, jer je poslednjih godina psihijatrijski slučaj i često ne zna šta priča.

(FOTO) GOLIŠAVA BRENINA SNAJKA! Aleksandra Prijović pokazala svoje atribute!

- Moj deda govori nepovezane stvari, danas kaže nešto, a sutra ne zna šta je rekao. Čovek ima više od 70 godina, jednu nogu su mu odsekli, drugu mu hvata gangrena. Iako su mu odsekli nogu, i dalje pije - priča Aleksandra i nastavlja:

PRIJOVIĆKA PRIZNAJE ZA INFORMER: Rano je da Brena postane baba!

- Deda je imao je moždani udar, i sve što priča je posledica toga. Moja mama živi s njim u Belom Manastiru, nije istina da je otišla u Beč, niti je istina da je Brena bila u našoj kući. Možda bi on voleo da je tako - ističe devojka Filipa Živojinovića, za kog kaže da zna sve o njenom životu, pa i to da je po dedi Romkinja.

- Deda mi je Rom, a baka nije. Filip i Brena to znaju i ne smeta im. Ponosna sam na svoje poreklo, mislim da ne bih pevala ovako da nemam te krvi.

Prijovićka kaže da je njen deda mnoge stvari i o sebi izmislio.


- Lupeta da je ubio dva čoveka. Jeste bio sedam godina u zatvoru, ali ne zbog ubistva. Priča i kako ja plaćam njegove dugove, a on dugove nema, čak je i rekao da je muzičar, a čovek nikada ništa nije svirao. Tatu je mnogo povredilo što je deda rekao da me je napustio kao bebu. To nije istina. Moji su se razveli kad sam imala tri godine, ali se ja redovno viđam sa ocem. Jedino što je tačno je da nisam završila srednju školu, ali planiram da je završim vanredno - završava Aleksandra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vagabond

pre 7 godina

uzivaj u zivotu lepoto mala vazno je ono sta si iznutra u dusi , sve ostalo je nebitno . Svi mi Srbi smo takodjer i Romi , a zahvaljujuci tome i Srbi bas kao i Romi su najlepsi i najmuzikalniji ljudi .

sonja

pre 7 godina

Srbija te moli ispricaj nam kako Saban voli.Sigurno nema udarca bez starca.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija