• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević- I.P.

19.04.2016

17:23

TEK DOBIO DOZVOLU, A VEĆ PRAVI SR*NJA! Brenin sin Viktor divljao u "majbahu" Dragane Mirković!

Estrada

TEK DOBIO DOZVOLU, A VEĆ PRAVI SR*NJA! Brenin sin Viktor divljao u "majbahu" Dragane Mirković!

Podeli vest

Sin Lepe Brene Viktor Živojinović divljao je juče u skupocenom "majbahu" koji su njegovi roditelji nedavno kupili od pevačice Dragane Mirković. On je na autoputu za Novi Sad vozio čak 150 kilometara na sat iako je ograničenje za njega kao vozača početnika 108 kilometara na sat

Isprobava kola

Viktor je sa ocem Bobom Živojinovićem očito hteo da testira koliku brzinu može da razvije njihov novi lepotan vredan oko 150.000 evra.

BROJKA:
150.000 evra vredi "majbah" kojim je Viktor upravljao


Tek punoletni naslednik "Grand" imperije se tokom vožnje malo zaneo, ali njegova bahatost nije promakla policiji.


Takozvani presretači, saobraćajci u vozilima bez policijskih oznaka, pretekli su "majbah" koji je vozio Viktor.

PONOSNA MAMA! Brena: Mezimče čitave porodice ulazi u svet odraslih!

Informer

- Boba, koji je sedeo na suvozačevom mestu, izašao je iz kola dok je policija legitimisala Viktora. Pokušavao je da opravda sina, iako je očigledno da mali nije poštovao saobraćajne propise. Viktor se vadio na to da mu je mama Lepa Brena, molio je da ga puste, pravdao se da nije baš toliko brzo vozio...

Brena kupila "majbah"na lizing

Lepa Brena je pazarila "majbah S500" od koleginice Dragane Mirković, ali na lizing. Gazdarica "Grand produkcije" je pukla 150.000 evra za novog četvorotočkaša kojeg će otplaćivati na rate.
Ona se oko kupovine posavetovala sa Draganinim mužem Tonijem Bijelićem, koji je ovlašćeni diler za prodaju "majbaha"

Njegovo divljanje je snimio specijalni radar iz kola kojima su upravljali takozvani presretači, tako da je uzalud pokušao da se izvuče - kaže sagovornik Informera.

Neće da priča

On dodaje da će Viktor morati da plati novčanu kaznu u iznosu od šest do 20.000 dinara i to u slučaju da mu je ovo prvi prekršaj. Dobiće tri kaznena boda i mesec dana će ostati bez dozvole.


Mlađani Živojinović i njegov otac nisu želeli da daju izjave za Informer. Boba nam se nije javljao na telefon, a Viktor nam je kratko rekao:

BRENA NE ŽALI PARE: Renovira hotel za Viktorovo punoletstvo!

- Zovite me kasnije, sada sam u gužvi. Ne mogu trenutno da pričam - posle se, očekivano, nije javljao na svoj mobilni telefon.

(VIDEO) KUPALI SE U ŠAMPANJCU! Ovako je Brenin sin proslavio punoletstvo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasa

pre 8 godina

Matakva su djeca od tih bogatasa misle da su bogom dati i da sve mogu raditi sta hoce. Da sam ja zakon ja bi mu najmanje oduzeo vozacku 2 godine da se nauci pameti,a posebna je prica Boba koji mu je to dozvolio. Njemu bi novcano kaznio da ga glava zaboli,jer kakav je to otac koji tako nesto dozvoli u njegovom prisustvu. Boze sacuvaj

jerry

pre 8 godina

Mamin sin je poznat po bahatosti sirom Srbije.... Svoje bahato ponasanje pravda recima: ...jel znate vi ko sam ja? Ja sam Brenin sin! \nA kaze se da kada vidis dete znas kakvi su mu roditelji. Bas me zanima kako ce da ga kazne. Mogu da ga kaznjavaju koliko hoce mama ce da plati. I dokle tako? Dok ne ubije neko neduzno bice?

vojska_spasa

pre 8 godina

Vidi slazem se sa tobom, ali Boba nazalost nebi mogao biti nikako kaznjen(po zakonu) jer je ovaj mamin sin pre dve nedelje napunio 18 godina i po zakonu sam odgovara za svoje postupke, vise ne odgovaraju ni Brena ni Boba umesto njega.\nA da ga nicemu pametnom nisu naucili to se da primetiti.\n

mr burns from simpsons

pre 8 godina

treba odmah pozvati fabriku Mercedes da protestuje I urgira I oduzme tako ozbiljni automobil kao sto je "majbah" ako se procuje kakvo ga kopito vozi, ozbiljno ce srozati ugled fabrike

Drug Djuro

pre 8 godina

150 km/h nije neka brzina. U majbahu se to verovatno ni ne oseti. Ja vozim stojadina toliko. Sirotinji niko nije kriv sto nemaju za leba pa se nasladjuju sto ce mali biti kaznjen. Za njega je 20 000 smesno, i nek decko uziva kad moze. Inace ti presretaci prvi krse zakon, provociraju vozace, divljaju putevima...\n

Ljube

pre 8 godina

A sta drugo moze da se ocekuje od nevaspitanog i bahatog sina bahatih roditelja? Bas zato sto je sin poznatih, treba ga kazniti maksimalnom kaznom koju propisuje zakon, za primer i nauk. Jedino tako ce drugi, njemu slicni, poceti da razmisljaju o svojim postupcima pre nego sto svojim divljanjem i bahatoscu ubijaju neduzne

Lana

pre 8 godina

Fahretin sin...meni svi oni izgledaju bahati primitivci.Tako se i ponašaju.

Alex

pre 8 godina

Pa pogledajte mamu nasta lici visice joj usta ko suknja jos malo. A dete sta zna tek je 18 a nevaspitan. Samo da ga ne pojedu gladni.

sasa

pre 8 godina

Postovani DrugDjuro slazem se da mladi trebaju da uzivaju pa i ta djeca od bogati ljudi,ali ima nacina da uzivaju,pa zar nije skoro uzivao kada je slavio punoljestvo,a ima i drugi stotinu nacina kako da uziva. Druze Djuro samo da te jedno pitam,nedaj boze da je slucajno izazvao nesrecu i da je povredio ili ubio nekoga clana tvoje porodice,dali bi podrzavao takav nacin uzivanja

Gaga

pre 8 godina

Joj, pravite cirkus. Kao da je vozio 250... pa svi voze oko 150km/h.... opustite se ljudi i pazite kako VI vozite. Poljubac

sonja

pre 8 godina

Al vam je novost,pa on godinama po Bezaniji vozi,mada ruku na srce,ne 150 vec oko 130-140,normalno uvek telefonira,javlja se zabrinutoj mami da ne brine.

ana dij

pre 8 godina

mezimče je mnogo debelo, izgled nije u skladu sa uzrastom. naravno da tu nešto fali, jer inače, ne bi bilo divljanja na putu. To je dete gladno ljubavi

Lola

pre 8 godina

Dovoljno je cuti bucka kako i šta priča za medije i sve je jasno. Mogli su i bolje da ga vaspitaju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija