• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2016

09:28

SEVE DEVOJČURAK I SA 44: Nikad neću biti žena svojih godina!

Estrada

SEVE DEVOJČURAK I SA 44: Nikad neću biti žena svojih godina!

Podeli vest

Severina Kojić oseća se kao devojčica, iako je juče proslavila 44. rođendan. Bez obzira na to što je zagazila u petu deceniju, pevačica se i dalje raduje stvarima koje je radila kad je bila mala. Tako je na svoj rođendan uživala sa sinom Aleksandrom, igrajući se s njim u jednom parku

- Nikada ja neću biti žena svojih godina - napisala je Severina na Instagramu ispod fotografije na kojoj se ljulja s naslednikom.

Popularna Seve je definitivno promenila način života otkako je postala majka, pa je glamurozne rođendanske žurke na kojima je bilo puno ljudi, ića i pića zamenila skromnim slavljem u krugu porodice, sa suprugom Igorom Kojićem i svojim naslednikom, i to u parku.

(VIDEO) 'AJDE BEŽI, BRE, SEVERINA! Darko Milićić POBESNEO što je hrvatska zvezda pevala u Areni!

Seve je bila srećna što je u Novom Pazaru, gde je imala nastup, dočekala rođendan, ali nije htela da nam kaže da li će kod svekra, Dragana Kojića Kebe proslaviti Uskrs.

KARLEUŠA ISKULIRALA SEVERINU: Ne znam kako izgleda, jel' to ona Kebina snajka!

- Ovde sam proslavila rođendan, a gde ću biti za Uskrs, još nisam smislila - rekla nam je Severina.

Severina Kojić dočekala je rođendan u skromnom hotelu "Atlas" u Novom Pazaru, gde je imala koncert na trgu, povodom 555. rođendana ovog grada. Ona je boravila u smeštaju sa dve zvezdice, iako u ovom gradu postoje mnogo luksuzniji hoteli. Za razliku od nje, turska zvezda Burak Ozdživit, poznatiji kao Bali Beg, boravio je u mnogo skupljem hotelu, ali Seve nije imala prohteve te vrste.

(FOTO) NEVEROVATAN RAZLOG! Evo zašto je Severina vratila venčanicu kreatorki!

- Severina je zaista skromna, nije ništa specijalno tražila. Čak nismo zakupili ni ceo hotel u kom je spavala - rekao je organizator koncerta Denis Mavrić. 

ROĐENDANSKA FEŠTA NA ULICAMA GRADA: Severina i Bekuta zapalile Novi Pazar!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
orao

pre 7 godina

Naš narod kaže: 'ako laže koza ne laže rog'

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija