• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2016

11:03

(FOTO) SEKA ALEKSIĆ NAPUNILA 35-tu! Beba je moja NAJVEĆA rođendanska ŽELJA!

Estrada

(FOTO) SEKA ALEKSIĆ NAPUNILA 35-tu! Beba je moja NAJVEĆA rođendanska ŽELJA!

Podeli vest

Poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić proslavila je juče 35. rođendan i priznala da joj se želja koju je zamislila prošle godine dok je duvala svećice ispunila. Folkerka je godinama maštala da zatrudni, posećivala je brojne lekare, išla je nekoliko puta na vantelesnu oplodnju, i na kraju su joj se trud i vera isplatili

Danas, Seka nestrpljivo iščekuje dan kada će ugledati svoju bebu. Aleksićeva će u oktobru na jednoj privatnoj klinici u Beču roditi sina. Pevačici je najbitnije da njen prvenac bude živ i zdrav, i to joj je trenutno jedina želja - ona koju je zamislila dok je duvala svećice ove godine.

- Moja želja od prošlog rođendana se ispunila, nosim je u sebi. Bogu hvala na svemu! Neka vam Gospod podari sve ono što želite! Verujte, to je najveće oružje protiv svega. Kada nemate veru, sve je uzalud - poručila je pevačica pratiocima na društvenim mrežama.

5 meseci ostalo je do porođaja Seke Aleksić

Brojni Sekini fanovi čestitali su joj rođendan na Fejsbuku, Tviteru, Instagramu.... Ona im se svima zahvalila:

- Dragi moji, hvala vam za sve divne želje koje ste mi poželeli za 35. rođendan!

Seka je dočekala rođendan na nastupu u klubu "Paradizo" u Novom Sadu. Pevačica je bila odlično raspoložena, a dobroj atmosferi doprineli su i fanovi koji su bili u klubu i sa njom uglas pevali sve hitove.
Ona ove godine nije napravila rođendansku žurku jer je dan za danom imala nastupe, pa zbog bebe nije želela da se zamara. Osim što je dočekala rođendan u Srpskoj Atini, Seka je i na dan rođendana nastupila u Cirihu.

Pesma od fanova

Sekini obožavaoci napisali su joj rođendansku pesmu, kojom su je raznežili. Pevačica im se zahvalila na divnim stihovima, ali i poklonima koje je dobila od najvatrenijih obožavalaca. Fanovi su u pesmi, između ostalog, napisali koliko Seka može da ih oraspoloži svojim pesmama, glasom i pozitivnom energijom.

SREĆA, SREĆA, RADOST Seka Aleksić čeka sina!


SEKA ALEKSIĆ O TRUDNOĆI: Bog je presudio i dao mi to u pravo vreme!

 

 

 

 

 

 

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Apr 20, 2016 at 8:51am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ja pa ja

pre 8 godina

A gde su joj selfii?Ona bi se prva pohvalila za trudnocu,sto joj i zelim ali ovo je jeftina obmana radi usvajanja deteta!Zasto nije bila u Srbiji za vreme trudnoce kao i sve ostale Srpske majke

jovana

pre 8 godina

Ovo jos nisam videla toliko zlobe , morala sam da prokometarisem jer mi je fascinatno cime se neki umovi bave, i da usvaja neko dete sto bi Vi zabijali u to nos ,,, jel imate Vi uopste decu kad moram ja da pitam Vas!? Samo zene koje su prosle VTO i to vise puta mogu da razumeju to, nisam Sekin fan, citam slucajno tekst jer prolazim kroz isti deo koji je ona prosla ...

Anastasija

pre 8 godina

Nije problem kada neko ko želi da ima porod, a ne može prirodnim putem, da usvoji dete, ali je problem kada je to javna ličnost koja još to koristi za reklamu i promociju.

ja pa ja

pre 7 godina

Lepo sam napisao da joj zelim dete,ali zasto ima kompleks da usvoji dete ako ga ne moze dobiti prirodnim putem?Ja sam ozenio udovicu sa cerkom od 7god i time se ponosim. I bogati placu!!!!

lagi lagi

pre 8 godina

Ustani da ti vidimo stomak!!?? "trudna" a u crnini sacuvaj Boze

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija