• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

27.04.2016

09:57

ŠOK ISPOVEST CUCINE MAJKE: Šaban je star i bolestan, NE MOŽE DA KREŠE MOJU ĆERKU!

Estrada

ŠOK ISPOVEST CUCINE MAJKE: Šaban je star i bolestan, NE MOŽE DA KREŠE MOJU ĆERKU!

Podeli vest

Ljiljana, majka pevačice Ivone Negovanović, kaže da njena ćerka i da hoće ne može da bude u vezi sa Šabanom Šaulićem

 

 

Evo, pišite da se Cucina mama je*e sa Šabanovom Gocom i da je lezbijka
 

Ljiljana Negovanović

Ljiljana Negovanović, majka Ivone Negovanović Cuce, tvrdi da je Šaban Šaulić star i bolestan i da njena ćerka ne može da ima seks sa njim! Legendarni pevač je nedavno operisao trbušnu aortu u Italiji, a čim se vratio u Srbiju, pohitao je da se vidi sa bivšom takmičarkom "Farme" i svojom navodnom ljubavnicom.

Šaban i Ivona su organizovali tajni susret u jednom kafiću u Zemunu, a na delu ih je uhvatila ekipa emisije "Paparaco lov". Na mesto sastanka prvo je došao Šaulić, a nešto kasnije i mlada pevačica. Oni su se susreli dva dana zaredom, a kućama su odlazili različitim automobilima.

Ivonina mama Ljiljana tvrdi da oni nikako ne mogu da budu zajedno.

CUCINA PORODICA U NEVERICI: Mora da je bila pijana kada je plakala za Šabanom!

Goca mu diktira šta da kaže

Liljana tvrdi da Šabanova supruga Goca vodi glavnu reč u kući, pa čak i određuje šta će pevač da izjavi novinarima.
- Njegove izjave da mu neko smešta aferu sa Cucom su Gocine reči. To nije njegov rečnik. Goca je njegova žena, oni su u braku 40 godina i nemam nameru da mu diram porodicu. Šaban to nije zaslužio. Mislim da imaju normalan brak - kaže ona.

- Čovek je bolestan, star, više od prijatelja ne može da joj bude. Šta ona može da dobije od njega? Niti šetnje, niti more, niti provod, niti seks. Da li on nju voli ili ne voli ne znam, ali mogu da vam kažem da sam ja bila dete kad je on bio zvezda - priča za Informer pevačicina majka i dodaje da joj nije jasno zašto se mediji toliko bave Cucom:

- Više se piše o njoj nego o Ceci, ma popularnija je od Ćićoline. Svi se mi jebemo, ostajemo trudni, abortiramo. Koga briga što je Ivona trudna? Evo, pišite da se Cucina mama jebe sa Šabanovom Gocom i da je lezbijka. I ja mogu da naručim paparaca pa da se žvalavim sa Šabanom. Jeste li našli porno-snimak Cuce i Šabana? Je l' ste našli dokaz da je trudna? Je l' Šaban radio DNK test da se utvrdi očinstvo? Nema ničeg od toga.

KLALE SE ZBOG OŽENJENOG ČOVEKA! Dušica muvala Šabana, a Cuca htela da je izbode!

Devojkama je danas lakše da provedu 20 minuta na kurcu nego na suncu
Ljiljana Negovanović

Na pitanje kako su onda nastale fotke na kojima se njena ćerka ljubi sa 40 godina starijim pevačem, Ljiljana odgovara:

- Nije isto ljubiti se i poljubiti se. Cuca je punoletna i odgovara za svoje postupke.

Naša sagovornica ipak zagonetno dodaje da ne podržava veze starijih muškaraca i mladih devojaka.

(VIDEO) CUCA NE VADI ŠABANA IZ USTA: Ne mogu da se udam, jer mi je dečko oženjen!

- Vrednosti u društvu su se promenile. Devojkama je danas lakše da provedu 20 minuta na kurcu nego na suncu. To ne podržavam. Takođe, ne podržavam veze matorog čoveka sa mladim devojkama - ističe Ivonina majka.

SKANDALČINA! Šaban Šaulić i Bosanac se POTUKLI na snimanju Zvezda Granda!

Šaban je pomogao mnogima

Cucina majka podseća da je Šaulić pomogao njenoj ćerki u karijeri.
- Pomogao je Cuci, ali i mnogim drugim ljudima. On je dobar čovek. Bila sam s njim u kolima kad je na jednoj benzinskoj pumpi devojci koja briše šoferke dao 100 evra. Davno još je svratio sa Zlatom Petrović u kafanu koju je u Kragujevcu držala Verica Šerifović. Pa kad je ona zapevala, ostavio joj je toliko para da nije imao za putarinu - ističe Ljiljana.

 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari

Izbori 2024

Vesti

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon
Društvo

Da li je ljubimcima dozvoljen ulazak u gradski prevoz? Postoji pravilnik, evo šta kaže zakon

Da li je psima i mačkama dozvoljen ulazak u gradski i prevoz pitanje je koje će uglavnom izazvati najviše polemike, rasprave, pa i svađe između dva "klana", podeljenih na "za" i "protiv". Iako na terenu možete videti vlasnike koji se voze sa svojim ljubimcima koji vire iz transportera ili naručja ili torbi, postoje i izdvojeni slučajevi gde vozači ne žele da ih prime u svoje vozilo.

07.05.2024

20:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija