• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

28.04.2016

11:55

NE RAZUME MAMINE PESME Dara: Moj sin ne prati estradu, samo sluša rep i igra fudbal!

Estrada

NE RAZUME MAMINE PESME Dara: Moj sin ne prati estradu, samo sluša rep i igra fudbal!

Podeli vest

Sin Dare Bubamare Kosta većinu imitacija koje je njegova majka imala u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" nije razumeo jer sluša samo francuski rep!

Sedmogodišnji naslednik popularne pevačice na prati domaću scenu jer ga zanimaju druge stvari.

- Kad sam mu pokazala kako izgledam kao Madona, oduševio se. Njegova majka kao svetska pop kraljica. Inače, ostale stvari koje sam imitirala nije baš razumeo jer on sluša francuski rep i igra fudbal. Time je okupiran i to voli. Neko može da misli da se foliramo, ali to nije tačno. Kosta je sam odabrao šta mu prija, a moje je da ga podržim u svemu, pa i u tome - kaže Dara.

Public

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija