• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

18.05.2016

18:00

(VIDEO) TANJA SAVIĆ PRIZNAJE: Švaler me je vratio u vrh!

Estrada

(VIDEO) TANJA SAVIĆ PRIZNAJE: Švaler me je vratio u vrh!

Podeli vest

Tanja Savić, koja je ubola megahit "švaler" zbog kog ponovo nastupa kao u danima svoje najveće popularnosti, poručuje da je svom suprugu bila i ostala na prvom mestu

Pevačica Tanja Savić otkriva da joj je singl "Švaler" dao novu energiju. Taman kad je rešila da se sa suprugom Dušanom Jovančevićem i sinovima Maksimom i Đorđem vrati u Australiju jer ovde nema posla, novi hit ju je zadržao u Beogradu.

Veliki planovi

Posle zatišja u karijeri, Tanja je objavila pesmu zbog koje ponovo svakodnevno nastupa, pa je i poslovno i porodično zadovoljna.

(VIDEO) TANJA SAVIĆ SE NJUŠKALA SA VUKOM: Bilo je divno, nije mu smrdelo iz usta!

Živa bih se pojela da sam u žiriju

Tanja prati aktuelna muzička takmičenja na televizijama, ali tvrdi da nikad ne bi mogla da bude član žirija nijednog od njih.
- To nije uloga za mene. Živa bih se pojela kada bi morala nekog kandidata da iskritikujem. Ja sam prošla prvo takmičenje "Zvezda Granda" i samo ja znam kako mi je tada bilo i koliko sam drhtala šta će ko da mi kaže - ističe pevačica.

- Obuzeo me je neki čudan osećaj jer opet imam megahit kao ranije. Iskreno, zaboravila sam kako je kad izdam pesmu i za samo sedam dana dođem na nastup, a svi pevaju uglas. E to se desilo sa "Švalerom". Hvala Bogu, a bilo je i vreme. Sve ovo mi je dalo dodatnu energiju za dalje i u planu su veliki projekti u budućnosti. Došlo je vreme da svoju publiku sledeće godine obradujem jednim albumom na kome počinje da se radi ovih dana - otkriva Tanja.

Teško je za ženu da bude uspešna kao majka, supruga i da gradi karijeru
Tanja Savić

U novoj numeri peva o nevernom muškarcu, ali ističe da njen muž nije švaler.


PLAŠI SE SKANDALA Tanja Savić: Ne daj Bože da imam slike kao Dara!

- Navikla sam da sam na prvom mestu. Nikada ne bih oprostila prevaru. Dušan je divan, često me iznenađuje i svaki poklon od njega mi je drag na svoj način - kaže Savićeva.

Visual Infinity

Puno radi, dadilje pomažu

Pevačica dodaje da je ovih dana i fanovi oduševljavaju na svakom koraku, te da uživa u tome što je njena karijera napokon krenula uzlaznom linijom:

TANJA SAVIĆ U PROBLEMU: Ljubomorni muž zbranio da spot snima uz zgodnog manekena!

Kroz teške trenutke sam prolazila sama

Pevačica je kroz teške trenutke u životu prolazila hrabro, i to sama. Tvrdi da nikad nije posegla za alkoholom ili sedativima.
- Kad mi je teško, izborim se sama i uvek ustanem. Nema potrebe za sedativima - kaže Tanja.

- Pre nekoliko dana sam nastupala u Banjaluci. Izlazila sam iz hotela u kome smo odseli, pljuštala je kiša, a maloletni dečko je potrčao prema meni sav smrznut da mi kaže da me čeka od osam sati ujutro samo da bismo se slikali. Bila sam na sekund do suza i ovo je jedan od susreta sa fanovima koje ću zaista pamtiti dugo.

Zaboravila sam kako je kad izdam pesmu i za sedam dana dođem na nastup, a svi pevaju uglas
Tanja Savić

Tanja priznaje da joj nije lako da bude uspešna kao majka, supruga i predana poslu.

- Verujte mi da je teško. I sama se ponekad pogubim u jednoj od te tri uloge. Trudim se da uskladim sve obaveze. Sva sreća, pa nam dadilja mnogo pomaže oko dece kad smo na putu - priča pevačica.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dunja

pre 7 godina

Nisam sigurna da je ovo dobro, ali se skreno nadam da ce joj doneti uspeh.............pesma previse dosadna.....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija