• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

19.05.2016

10:32

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Otkriću sve njegove tajne, MESTO MU JE U ZATVORU!

Estrada

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Otkriću sve njegove tajne, MESTO MU JE U ZATVORU!

Podeli vest

Mirjana Antonović, koja tvrdi da je Miroslavu Iliću rodila sina Devina, u knjizi o svom životu izneće pikanterije iz pevačevog života

Devin je tužio Miroslava za utvrđivanje očinstva, a prvo ročište je 5. septembra u Palati pravde
Mirjana Antonović

Mirjana Antonović, koja tvrdi da je pre 31 godinu Miroslavu Iliću rodila vanbračnog sina Devina, piše knjigu u kojoj će obelodaniti sve mračne tajne Slavuja iz Mrčajevaca.

Bivša pevačeva ljubavnica poručuje i da će na sudu napokon dokazati da je on otac njenog sina. Prvo ročište između njih i Ilića je zakazano za 5. septembar u beogradskoj Palati pravde.

BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: U strahu smo, preti nam jakim vezama!

- U toku sam pisanja knjige u kojoj ću otkriti detalje iz mog burnog života. Mnogo poznatih će se pojaviti u ovoj autobiografiji, pa i Miroslava Ilić, Devinov otac. Biće i lepih i ružnih stvari, kakav je i život. Da sam pisala fiktivnu knjigu, ne bih mogla takav život da izmislim. Verujem da ćete posle autobiografije bolje razumeti šta se sve dešavalo između Miroslava i mene i zašto nam je važno da napokon prizna Devina kao svog sina - kaže Mirjana.

Informer

Miroslavu se majka prevrće u grobu

Mirjana smatra da bi pevačeva majka Milica presvisnula kad bi znala da se ovako ponaša prema sinu.
- Tužno je da tako maltretira rođenog sina samo zato što nema svoje ja i što je kukavica. Ilićeva majka Milica bi se u grobu okrenula da zna šta on radi njenom unuku. Njena želja je uvek bila da Miroslav postane doktor. Ispunila joj se sa unukom Devinom - tvrdi Antonovićeva.

Ona dodaje da ne zna hoće li knjiga izaći pre suđenja, koje je zakazano za 5. septembar.

- Miroslav je od Devina dobio zahtev za dobrovoljnu DNK analizu. Ilić je to odbio. Zato ga je tužio za utvrđivanje očinstva i sada čekamo prvo ročište. Sudija će saslušati svedoke, a dostavićemo i dokaze. Takođe, određeni stručnjaci će uporediti Devina i Miroslava i ukazati na fizičke sličnosti - priča Mirjana i dodaje da bi popularni pevač zbog ovakvog ponašanja u Americi bio strogo kažnjen:

- Kad bi u Srbiji, kao u modernim državama, postojao zakon o obaveznoj DNK analizi u ovakvim slučajevima, ovo bi se odavno završilo. Ne bi se bespotrebno maltretirala nedužna deca. Da je Miroslav u Americi, odavno bi sedeo u zatvoru. Zato i ne sme tamo da se pojavi.

DEVIN PROGANJA MIROSLAVA ILIĆA! Vanbračni sin kupuje stan blizu njegove kuće!

Porodica Ilić je uživala dok sam ja pila tablete za smirenje, trpela i ćutala
Mirjana Antonović

Na informacije da je Ilić angažovao tim advokata koji će ga zastupati u Palati pravde, te da je prikupio i dokaze o tome da je zbog cele ove afere imao problema sa srcem, kaže:

- Nek se on upita kako je nama bilo svih ovih godina. Porodica Ilić je uživala dok sam ja pila tablete za smirenje, trpela i ćutala. Miroslav sve ovo može da prekine tako što će, pošto zna da mu je Devin sin, da ga prizna.


BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA: Devin je samo tražio da vidi oca, a on se uplašio za svoj novac!

Devin: Hoću da znam svoje poreklo zbog budućeg potomstva

Informer

Devin Antonović je nedavno objasnio zbog čega mu je baš sada toliko važno da ga pevač prizna.
- Hoću da se utvrdi očinstvo zbog mog budućeg potomstva, da moja deca znaju svoje poreklo, da svi znaju da nismo ludaci i psihopate - kazao je Devin.


 


 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
duca

pre 7 godina

kada je ljubavisala sa Miroslavom bilo je lepo . Znala je da je ozenjen i da ima decu .Da nije postao poznati pevac nebih ga nikada tuzila a sada hoce pred sinom da postane postena .Kada se zena svalera sa ozenjenim mora da snosi i posledice .\n

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

"kada je ljubavisala sa Miroslavom bilo je lepo." Da i to nikada nije porekla. "Znala je da je ozenjen i da ima decu ." Da i ko je o tome trebao da brine? Njegov brak je uvek bio na klimavim nogama. Javna tajna Mrcajevaca, Cacka i ....."Da nije postao poznati pevac nebih ga nikada tuzila a sada hoce pred sinom da postane postena." On je vec bio " poznati pevac, zavodnik i srcelomac" udatih i neudatih lepotica. Komentarisati Mirjanino postenje je malogradjanska karakteristika "maminih sinova". Devin je pametna i zdrava odrasla osoba koja odlicno zna ko je i sto je njegova Majka. Postena je jer svoje dete nije lagala o najvaznijoj istini njegovog zivota- POREKLU i ocinstvu."Kada se zena svalera sa ozenjenim mora da snosi i posledice .n" Mirjana je bila slobodna ne udata zena i kao takva nije mogla da se svalera vec je bila u ljubavnoj vezi sa ozenjenim muskarcem, Svaleranje je bilo od strane Miroslava (ozenjen sa porodicom) kome je to prijalo i sobzirom da nije koristio zastitu normalno je ocekivati i dete. Dobio je zdravog ,pametnog sina kojim samo moze da se ponosi. Jadno je da njegova deca nisu vec ovaj problem resila. Imati brata ili sestru kao Devin je poklon neprocenjive vrednosti. Opametite se Ilici i zahvalite se Bogu sto vam je podario Devina. Zivot je kratak i treba ga ziveti u ljubavi i slozi.Svi smo mi gresnici na neki nacin.

Zeljko

pre 7 godina

Kao pjevaca narodne muzike ha izuzetno cijenim,kao covjek je nula .Ako je dijete njegovo trebao ga je priznati i biti srecan sto ima jos jedno dijete . To sto je godinama svoju zenu varao je njegova sramota i sramota Mirjane Antonovic .Siguran sam i da doticna gospodja nije neki karakter .Zbog svega toga sin ispasta i nabija sebi komplekse .

Izbori 2024

Vesti

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!
Politika

Gujon sa poslanicom Bundestaga o dešavanjima na KiM i u regionu!

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon razgovarao je danas sa poslanicom nemačkog Bundestaga Žaklin Nastić o situaciji na Kosovu i Metohiji i predstavio joj poslednja dešavanja u južnoj srpskoj Pokrajini, kao i poziciju Srbije po tim pitanjima.

28.03.2024

15:18

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!
Društvo

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!

Nakon najtoplije zime u istoriji, moguće je da je pred nama zbog klimatskih promena, koje su povećale temperature u svetu za 1 stepen, a u Srbiji čak za 2, jer se naša zemlja brže zagreva, i jedno od najtoplijih proleća, a bogami i leta. Tek što je ovo godišnje doba stiglo, meteorolozi su upalili i prve meteoalarme zbog vrućine koja sledi narednih dana.

28.03.2024

14:50

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija