• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada

25.05.2016

07:10

HIT! Anastasija pare od rođendana poklanja deci u Zvečanskoj!

Estrada

HIT! Anastasija pare od rođendana poklanja deci u Zvečanskoj!

Podeli vest

Cecina ćerka je odlučila da posle velike fešte pomogne mališanima koji žive u domu za nezbrinutu decu. Razmišlja da li da uplati novac ili sama kupi sve što im je neophodno

 

 

Odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala

Ceca

Cecina ćerka Anastasija Ražnatović odlučila je da deo para koje dobije sutra za 18. rođendan pokloni nezbrinutoj deci u Zvečanskoj. Na njenoj gala proslavi u beogradskom hotelu "Hajat" biće oko 400 zvanica, a većina će, kao što obično ide za punoletstvo, slavljenici pokloniti novac.

Anastasija je rešila da deo te sume donira onima kojima je to najpotrebnije, a u tome ju je podržala i mama Ceca.


CECA O ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Nikada joj ne bih dala 12.000 evra za haljinu, to je bahato!

- U Srbiji je običaj da se za 18. rođendan masovno poklanja novac, tako da će i Anastasija dobiti mnogo koverata od maminih prijatelja i kolega. Ona je toga svesna jer je i Veljko za svoje punoletstvo dobio pristojnu svotu novca, pa je predložila mami da deo daju u humanitarne svrhe - prenosi izvor Informera blizak porodicu Ražnatović.


(VIDEO) BAJKA POSTALA HOROR! Brutalne i surove internet šale na račun Anastasije Ražnatović!
 

Danas dobija minđuše od Arkana

Ceca će danas svojoj mezimici Anastasiji konačno dati minđuše koje joj je otac Željko Ražnatović Arkan kupio kada je bila beba. Anastasija je u intervjuu za Informer istakla da joj je to najdragoceniji poklon koji će dobiti.

On tvrdi da je Anastasija skromna devojka, koja ne voli da se bahati i da je ovo planirala i pre pompe koju je izazvalo njeno punoletstvo.

- Veliku pažnju su na društvenim mrežama izazvale grupe u kojima su se ljudi šegačili sa Tašom i njenim rođendanom. Sama Ceca je izjavila da bi im bilo bolje da su svi donirali po jedan evro najugroženijima nego što su prozivali i vređali njenu ćerku. Zapravo, ona je već tada znala kakvu je odluku Anastasija donela, ali nije želela to javno da ističe. Oni žele da pomognu toj deci zbog njih, a ne zbog medija - kaže izvor Informera.


CECA PORUČILA HEJTERIMA: Anastasiji ne trebaju pokloni, imam predlog za vas!

Pozvali smo Cecu da proverimo informaciju do koje smo došli, ali je ona prvo odbijala da priča na ovu temu. Kada smo je pitali da li je svesna da ovim potezom može samo i druge ljude da podstakne da pomognu, pevačica je popustila:


(FOTO) HVALE SE PO DRUŠTVENIM MREŽAMA Ovako izgleda pozivnica za Anastasijin rođendan!

- Dobro, tačno je! Tu odluku je Anastasija sama donela i ja sam je svim srcem podržala. Još razmišlja da li da uplati novac na račun ili sama kupi šta im je neophodno i odnese u Zvečansku - rekla je Ceca za Informer.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sajla

pre 7 godina

Danas dobija mindjuse od Arkana? Lepo sam govorio da je ziv i da je na Kipru, eto najzad je odlucio da se otkrije\n

Petar

pre 7 godina

Do kada će te iritirati ovaj siromašni narod njihovim slikama i pisanjem o njima.Bolje da pišete o sirotinji i bedi kakve u ovoj zemlji ima na svakom mestu.

gago

pre 7 godina

Deo novca?Dosadiste bre vise sa Anastasijom.Nebi me cudilo da se kandiduje i za predsednika drzave.Vas tiraz mozete podici sa milion drugih i interesantnijih tema a ne da nas smarate sa nekim manje vaznim dogadjajima.

Nobl 135

pre 7 godina

Bravo za potez i Ceca i njena familija je uvek davala u humanitarne svrhe.\nPa cak je jedina platila porez i dala ga drzavi i takio prihvatila krivicu njenig pokojnog muza.Za razliku id Miskivica i zutih Tajkuna.\nAnstasija nedaj kes bagra ce potrositi  i proneveriti.\nSamo ti licno kupi sto zelis i pokloni.\nZiva bila 100 god.\n

Sever

pre 7 godina

AHA bas su poznati po davanju u humanitarne svrhe !! Sve se polomise da dele sirotinji!! Kakvo licemerje!!

tanja

pre 7 godina

moze da kupi 20'ak montaznih kucica i da smesti porodice bez krova nad glavom, sa puno dece.

odlicna je

pre 7 godina

Bravo Anastazija!Strasno volim,kad neko negativne komentare,upravo shvati na pravi nacin..a ne sujetno!SujetnI su samo glupi ljudi..To je znak da se radi o dobroj devojci!Kako treba i bez ljutnje reagovati na odredjene osnovane kritike okoline..ti si pokazala!Jos jednom bravo..Anastazija!A i samo koliko ce dece biti srecno..a njihovi iskreni decji osmesi ce ti pokazati,koliko ce joj biti zahvalni a i ona njima..jer se pored te nesrecne decice,covek oplemenjuje i postaje mngo bolji.. nego sto je bio!Toliko.. i pozdrav za tebe lepa i dobra devojko!Whoop!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija