• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/informer.rs

29.05.2016

09:00

RADA: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K'O BROD!

Estrada

RADA: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K'O BROD!

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih pevačica koje je iznedrilo takmičenje "Zvezde Granda" Rada Manojlović bukvalno je procvetala otkako ne daje harač bivšem direktoru Saši Popoviću!

Naime, dugonoga pevačica nije obnovila ugovor s najjačom produkcijom u Srbiji i sada je sama svoj gazda. Drugim rečima, sve što zaradi stavlja sebi u džep!


RADA MANOJLOVIĆ O LJUBAVI: Pustite me malo, pa će biti nečega!

Rada Manojlović je s Grandom imala devetogodišnji ugovor po kom je više od pola honorara od svakog nastupa morala da daje produkciji, odnosno Popoviću i Lepoj Breni. Ugovorom joj je bilo strogo zabranjeno da zakazuje nastupe, sve to je radila produkcija.


(FOTO) BAHATO! Saša Popović pazario "mečku" od 67.000 evra!

- Uzimamo samo 30 odsto honorara - rekao je Saša Popović u jednoj emisiji, ali nezvanične informacije su bile da je taj procenat bio duplo veći.

U svakom slučaju, od novembra 2015. sve se promenilo. Rada je postala slobodna!


(FOTO) PEVAČICA USPELA U ŽIVOTU! Rada Manojlović kupuje stan na Vračaru!

Sloboda joj je donela i novac. Nije da ga nije imala i pre toga, ali sad ga ima mnogo više! 


RADA OTKRILA OMILJENE KLIJENTE: Kod kriminalaca i političara je bolji provod i bakšiš!

- Otkad sam raskinula ugovor s Grandom, imam mnogo više para! Baš sam srećna zbog toga. Više ništa ne dajem Popoviću, sve ostaje meni i sad mi je mnogo bolje! - rekla je Rada.

Finalistkinja treće sezone "Zvezda Granda" je među top pet pevača po broju nastupa, ali i po visini honorara. Da bi vam lepa Rada zapevala na rođendanu, svadbi ili u klubu, potrebno je izdvojiti 5.000 evra! Pa sad sami izračunajte koliko su od novembra neki u gubitku, a neki su se oparili!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 7 godina

A porez? Placali uopste estrada porez i jel to ko kontrolise.

Mia

pre 7 godina

A ko te stvorio i doveo iz sela? Mnogo ruzno,,, nikada ne treba zaboraviti one koji su ti pomogli u zivotu ... u bilo kojoj bransi

Sanjica 33

pre 7 godina

Ne treba zaboraviti, ali to ne znači da treba ceo život oduživati.

vlada

pre 7 godina

Realno oni su vas i stvorili.Da vam nije Granda kome bi vi pevali?\n

Laptop Servis

pre 7 godina

Nije to razlog da im uzmu skoro sve sto zarade.

miskomilovan

pre 7 godina

svi puni ko brod,masno naplacuju nastupe,imaju vile i dzipove,dobijaju NACIONALNE PENZIJE,samo kad ih pojure za porez i sl.onda nemaju ni za hleba,a u ovakvoj drzavi im ta objasnjenja i prolaze,bitno je samo narodu guliti kozu sa ledja-banana drzava

ANI

pre 7 godina

BEZOBRAZLUK. NEZAHVALNA. ZNA ONA KOLIKO JE PEVALA PRE SASE I NISTA , STO NIJE USPELA, NIKAD, NIKAD NE BI USPELA BEZ SASE POPOVICA A SAD PRICA O HARACU. BRUKA. DNO DNA.

Drekalo

pre 7 godina

Puna im usta hvalisanj o nastupima,tezge,klubovi,splavovi,avioni,kamioni a na kraju godine u poreskoj prijavi sirotinja nema leba da jede.Po njihovim poreskim prijavama treba im dati socijalni program za prezivljavanje.

sladjan

pre 7 godina

evo primera sta jedan polupismeni ili cak nepismeni harmonikas moze na brdovitom balkanu u zemlji seljaka. Nije on kriv vec sva malogradjanstina sto se nakupila u Beogradu i izgradila "prave" norme vrednovanja. Ali nije to samo na tom polju vec u svakoj pori ovog naroda na putu beznadja

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija