• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

29.05.2016

14:49

A I DA JE UZELA, KO BI ZNAO? Pevačici za seks nudili 10.000 evra!

Estrada

A I DA JE UZELA, KO BI ZNAO? Pevačici za seks nudili 10.000 evra!

Podeli vest

Jadranka Barjaktarović nedavno je ušla u medijski okršaj sa pojedinim starletama, zbog izjave da one uzimaju veoma malo novca za prodavanje svoga tela

 

Nakon medijskog rata, pevačica je priznala da je i sama imala nepristojnih ponuda, ali kako kaže od toga se gnuša. To se desilo nakon jednog njenog nastupa, a gost je bio pijan pa se osmelio na takav potez.


JADRANKA BARJAKTAROVIĆ: Istina je, na estradi ima prostitucije!

- Imala sam nepristojne ponude, ljudi plitkog uma nas svrstavaju u isti koš. Bila je davno, ta situacija, došao je tada lik na moj nastup i malo popio, i ponudio mi 10.000 evra da spavam sa njim. Gnušala sam se, jer mi je toliko novac nebitan kada je reč o čistom obrazu. Mnogo sam srećna što ne moram na taj način da zarađujem novac, danas je velika kriza, pa nemaju želju devojke da se trude, rade i muče, nego im je to najlakše zarađen novac. Vreme brzo teče, pa devojke gledaju preko noći da što više zarade - rekla je Jadranka za Alo.


(FOTO) KVASI GUZU I KUKA Hoću svoj stan, gazde me deru!

Atraktivna pevačica je u vezi već 12 godina, ali, kako kaže, ne razmišlja o braku.

- Ne razmišljam o venčanju, ni o tom danu. Ja sam srećna i svima bih poželela brak kao što je moja veza. Ne skrivam ja momka, nego se on krije. On ima svoj posao, ne želi da se eksponira. Moj posao je težak i samo jaki muškarci mogu da me prate. Mi baš dugo trajemo, veza se održava, kao i sve u životu. Uvek mora nešto novo da se radi, veza nam je dinamična - kaže Crnogorka.


(FOTO) SKANDAL! Pevačica opljačkana na putu do Nemačke!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija