• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

04.06.2016

17:20

(VIDEO) TUŽNO! Ovu pesmu je Marina Tucaković posvetila pokojnom sinu!

Estrada

(VIDEO) TUŽNO! Ovu pesmu je Marina Tucaković posvetila pokojnom sinu!

Podeli vest

Nataša Bekvalac je na sinoćnoj promociji svog novog albuma "Original" izvela i pesmu "Hiljadu nula", koju je Marina Tucaković posvetila svom pokojnom sinu Milošu, koji je preminuo 2008. godine

Podsetimo, Miloš Radulović, sin Marine Tucaković, preminuo je u decembru 2008. godine. Miloševo beživotno telo pronašla je njegova tadašnja devojka u porodičnom domu Radulovića u Beogradu.

"Hiljadu nula" jedna je od pesama koju mu je majka posvetila, a publika je sinoć imala priliku da je čuje premijerno u izvođenju Nataše Bekvalac. 

NATA PRIZNALA: Dotakla sam dno, nisam imala para ni za kiflu!

Tekst pesme "Hiljadu nula" glasi:

Htela sam ja da spasem svet
Gledam te ista si
Taj svet je prljav, ti tako čista si.
Uzor sam tvoj, al' ne znaš ti
Kol’ko me plaši to
Ne idi mojim putem jer to bi me ubilo.

Kad opsujem, ne slušaj me
Taj bes je samo moj
Ti samo smej se, leči me osmeh tvoj.
Kad noćima ne dolazim i kada falim ti
Ne plači mala moja jednom ćeš me shvatiti.

Refren:

Ja od hiljadu nula, hiljadu nula, sine moj
Uvek sastavljam i nastavljam ovaj život svoj,
Ja od hiljadu nula štedim jednu za crne dane
Kad i od mene samo nula ostane.

VIP KOLUMNA MARINA TUCAKOVIĆ Nikad neću preboleti smrt mog sina Miloša!

Pogledajte video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
aba

pre 7 godina

Sina je izgubila zato sro se momak navukao na belo i to se zna.Nije uspela da ga sacuva a svakako to je deo i njene krivice.Ali zivot tece dalje i nema rikverca.

Zdenka

pre 7 godina

Zena je izgubila sina. Znate li vi kakav je zivot poslije toga. Ove ruzne rijeci koje sam procitala nisu bas neophodne. Svi ovi koji imaju sta reci o tome ko je kriv neka pogledaju sebe. Ja hocu da kazem gospodjo Tucakovic da mi je jako zao sto morate prolazit kroz ovo sve. Ja sam izgubila sina I znam kako se osjecate. Niko to ne zna ko nije dozivio. Budite jaki I znajte da cete ga opet vidjti u raju I vise vas niko nece rastavit od njega. Moja sucut I molim sve ljude koji citaju o ovom nesretnom slucaju ako nemaju nista lijepo da napisu neka ne pisu nista.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija