• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. J.

07.06.2016

21:49

BIVŠOJ DRUGARICI POŽELELA SREĆU Tanja Savić: Radujem se što će Slavica postati mama!

Estrada

BIVŠOJ DRUGARICI POŽELELA SREĆU Tanja Savić: Radujem se što će Slavica postati mama!

Podeli vest

Tanja Savić kaže da joj je drago što će njena stara drugarica Slavica Ćukteraš postati majka, jer je to nešto najlepše što može da se desi jednoj ženi

Najbolje drugarice iz perioda dok su se takmičile u Zvezdama Granda žestoko su se posvađale i godinama nisu razgovarale, ali su nedavno spustile loptu i izgladile sukob.

Volela bih da rodim ćerku, ali biće to onda kada bog kaže
Tanja Savić

- Drago mi je što je Slavica trudna. Želim joj sve najbolje, srećna sam što joj je bog podario da se i ona ostvari kao majka. Nema ničeg lepšeg - kaže Tanja, koja na pitanje da li sa suprugom Dušanom radi na tome da posle dva sina postane majka jedne devojčice, odgovara:

- Volela bih da rodim ćerku, ali biće to onda kada bog kaže. Tako je bilo i sa sinovima Maksimom i Đorđem. Ništa ne bi trebalo planirati, a najbolji dokaz je to što sam u trenutku velike popularnosti ostala u drugom stanju i otišla u Australiju. Neka druga pevačica bi na mom mestu karijeru stavila u prvi plan, ali ja sam radila onako kako sam se i osećala.

(VIDEO) TANJA SAVIĆ PRIZNAJE: Švaler me je vratio u vrh!

SLAVICA ĆUKTERAŠ TRUDNA! Odustaje od TLZP jer hoće da se posveti porodici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija