• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

08.06.2016

20:13

PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Nikolija: Ne želim da Relja prisustvuje porođaju!

Estrada

PROGOVORILA O TRUDNOĆI! Nikolija: Ne želim da Relja prisustvuje porođaju!

Podeli vest

Nikolija Jovanović i Relja Popović u februaru su saznali da će postati roditelji. Međutim, pevačica sve do petog meseca nije želela da otkriva da je u drugom stanju jer je pre godinu dana prošla kroz spontani pobačaj

Ipak, mladi par sada uživa u ljubavi i iščekivanju prvog deteta, a Nikolija je otkrila da li se plaši porođaja.

- Ne plašim se porođaja. Imala sam strahove prva tri meseca trudnoće, ali hvala Bogu, to je prošlo dobro. Kada je reč o trudnoći, prepustite se univerzumu, Bogu i prirodi i nadajte se najboljem - rekla je Nikolija za magazin Story.

PRIPREME ZA SVADBU Nikolija i Relja planiraju venčanje na tajnoj destinaciji!

Njima je rođenje devojčice sada prioritet i za sada ne razmišljaju o venčanju.

- Nisam promenio mišljenje da su mi važniji ljubav i razumevanje nego bruma, što ne znači da se nikada nećemo venčati, ali porođaj je prioritet - rekao je Relja sa čime se složila i njegova izabranica.

Mlada pevačica jedva čeka rođenje ćerke, a otkrila je i da ne bi volela da Relja prisustvuje porođaju.

- Nemam ništa protiv ljudi koji se odluče na takav korak, ali ja baš ne bih volela - kazala je pevačica.

NIKOLIJA I RELJA OBRADOVALI BAKU: Vesna bira ime za unuku!

Čim je saznala da je trudna, Jovanovićeva je otkazala sve nastupe kako bi se potpuno posvetila trudnoći, a tokom leta boraviće na moru zbog vazduha, vode, hrane i sunca.

- Ipak sam krhkija nego što izgledam, čim sam saznala da sam u drugom stanju, otkazala sam sve nastupe zato što su to naporna putovanja i rad noću po klubovima, a nisam želela da se izlažem nikakvom riziku. Ne kisne nam nad glavom i nismo gladni, a biće nastupa od Nove godine, kada planiram da počnem da radim - rekla je za kraj Nikolija.

(FOTO/VIDEO) NEKO UŽIVA, NEKO TRENIRA! Nikoliji raste stomak a Relja svoj skida vezbama!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija