• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.06.2016

13:47

BAHATA FAHRETA SE SPRDA S NARODOM I DRŽAVOM! Brena baca pare na cipele, A KRADE STRUJU!

Estrada

BAHATA FAHRETA SE SPRDA S NARODOM I DRŽAVOM! Brena baca pare na cipele, A KRADE STRUJU!

Podeli vest

Pevačica Lepa Brena htela je da pokaže da nije štekara, pa se bez blama pohvalila da za cipele daje 12.000 evra, iako je "Elektroprivredu Srbije" oštetila za više miliona dinara

Pevačica je uhvaćena kako krade struju u vili na Bežanijskoj kosi i "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru

Bahata Fahreta Živojinović alijas Lepa Brena definitivno se sprda sa narodom! Dok u Beogradu i na Zlatiboru krade struju, bez blama se hvali kako 12.000 evra baca za samo par cipela.

Vlasnica "Granda" se sunčala u Opatiji, gde su jahte bogataša, ali je svoj brod usidrila u Rijeci, jer je tamo mnogo jeftinije. Na komentare da je prava štekara i da je uštedela najmanje 2.000 evra, pevačica je pokušala nespretno da se odbrani rečima:


(FOTO) BAHATA ESTRADNA TAJKUNKA: Brena ima milione, a OPET KRADE STRUJU!

- Nisam uštedela 2.000 evra, nego 12.000 evra, što je velika razlika. Bar za mene. Par cipelica! - bezobrazno je odgovorila Brena, zaboravivši da "Elektroprivredi" duguje više miliona dinara.

100.000 evra za jahtu

Public

I dok Živojinovići kradu struju, ne žale da potroše na sebe. Oni su prošle godine kupili jahtu, koju su navodno platili 100.000 evra.
- Kupili smo mali oklopni čamac za vozikanje po uvalama - rekla je tada pevačica.

Jugoslovenska folk zvezda i bivši teniser bili su gosti na jednoj svadbi u Opatiji, posle koje su odlučili da se baškare na novoj jahti. Kada su im se meštani podsmevali što su izabrali jeftiniju parking zonu, pevačica je odlučila da se pohvali svojim milionima. Fahreta je očigledno zaboravila da mnogi građani Srbije, među kojima su i njeni fanovi, žive i sa 200 evra mesečno.

5 miliona dinara je vrednost struje koju je Brena ukrala na Zlatiboru

Koliko je Brena bahata, pokazuje i to što je ova bogatašica čak dva puta uhvaćena kako "drpiše" struju, o čemu je Informer već pisao. Pevačica i njen suprug Boba Živojinović pre dve godine su sa brojila na svojoj vili na Bežanijskoj kosi skinuli plombe i prespojili žice. Tako je izmerena daleko manja potrošnja od stvarne, pa su "Elektroprivredu Srbije" oštetili za višemilionski iznos. 

Oni su kasnije platili kaznu od 400.000 dinara, iako su ukrali nekoliko puta više. Bez obzira na to što se za ovaj njihov lopovluk saznalo, najpoznatiji estradno-sportski par nastavio je da "marniše"! Pevačica je u svom "Grand ajriš pabu" na Zlatiboru ukrala struju u vrednosti pet miliona dinara. 

Živojinovići su pomoću specijalnog magneta "šokatora" onesposobili elektronsko brojilo na lokalu, zbog čega su merači prikazivali da je potrošnja daleko manja od stvarne. Oni su struju krali unazad godinu i po i na taj način su oštetili EPS za više od pet miliona dinara, odnosno oko 41.000 evra.

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ona koja zna

pre 7 godina

....polusvet nemanje takta i nedostatak kucnog vaspitanja je jedini razlog pokazivanja bahatosti....medjutim, mene zanima kako to da ljudima koji nisu platili 3000,00 dindzi ,,seku,, struju, a ovakvim ljudima dozvoljavaju , bez ikakve intervencije da ,,napumpaju,, racun na milionski iznos... ...dakle, gospodjo lepa breno SRAM VAS BILO...ako vam to ista znaci P O L U S V E T......

mina

pre 7 godina

Platila je to sve Brena i to krvavo, zato bolje sutite i gledajte sebe i nek svarko cisti smece ispred svoje kuce i preipita svoje postenje.

ona koja zna

pre 7 godina

...nase ,,smece,, nije na tacni i ne iznosi se u javnost....da ona zivi tako , da ne daje ,,stofa,, za pisanije niko o njoj nista ne bi ni pisao....elem, oni sami ,,hrane,, novine, a onda, gle cuda besne sto neko komentarise... ...sto se tebe tice , imam mali savet ....advokat je djavolji posao

ona koja zna

pre 7 godina

...i, da mala digresija... molila bih vas mina da objasnite ,,krvavo,, zaradila novac... ...e, ajde malo razmislite pre nego ostavite komentar..... ....borila se na zivot i smrt u areni....ili sta

Ja

pre 7 godina

Mene samo zanima ko je njiih oslobodio placanja struje? Oni su kao platili kaznu,moras da platis kaznu i ono sto si ukrala, a i da odgovaras pred zakonom za kradju.Sirotinji seku struju za 500,00 dinara,a ovima se prasta,zasto i u ime cega? Muka mi je od njihovih kic proslava i njihovog bahacenja, da li postoji Poreska uprava da ih priupita gde oni to tako zaradjujuju i placaju li porez?Strasno!

Bojan

pre 7 godina

Pa ako znaju da je krala struju sto je ne uhapse?Zato sto verovatno neko iz vrha vlasti uzima "malo" crkavice da je ne diraju.

gago

pre 7 godina

To su joj i omogucili ti koji zaradjuju 200€ telefonirajuci odnosno glasajuci do besvesti u tv emisijama sumnjivog kvaliteta a ti glasovi se debelo naplacuju.Uzgred da su poreski organi malo savesniji drugacije bi ptice pevale.

iskrena

pre 7 godina

To je kod nas uvek bilo da su najbolje platise penzioneri,mozda i Brena ceka da ode u penziju pa da bude postena..

Lana Schwartz

pre 7 godina

FUJ,FUJ,FUJ...od njene pojave Na ovim prostorima,uvela Je shund I kic na tv ekrane,radio i cjelokupnu javnu scenu ex Yu,I primila se Kao Korov koji Je poslije bilo nemoguce istrijebiti.Yuga Je propadala a Fahreta I njoj slicni su cvjetali.Steta Je nenadiknadiva.Izuzetno iritantna pojava I ona I njena bahata I nevaspitana porodica!!!I ne Cudi me sto krade struju a Ima toliki novac.Od Njih zaista bolje ni ne ocekujem!

MUJA

pre 7 godina

FAHRETA IMAJ MALO POSTOVANJA PREMA RAMAZANU ,NEPOJAVLJUJ SE GOLA U 6OJ DECENIJI

Zorbas

pre 7 godina

Е мој Мујо, они Бога не поштују, него само ЛОВУ ... Мислиш ли да Боба зна кад је рецимо Спасовдан?

Eli

pre 7 godina

Srbiji je pocelo nesto cudno da se desava bas kada se ona pojavila u onoj bivsoj zemlji. Neukus i dekadencija su bas sa njom zapoceli. Ko se seca.... Jednom ju je neki kelner ne sluteci "ko je ona" (po njenoj prici), nazvao 'trafo stanica'. Po meni boljeg epiteta za tu vrstu nema...

Sve na struju

pre 7 godina

pa zato je i ne placa, to je njena struja !!!

sony

pre 7 godina

Nije problem u Breni nego u drzavi. Za neplacanje struje postoji kazna, a ona se ogleda u prinudnoj naplati sa kamatom, dok za kradju struje sleduje zatvor. Prema tome, nije problem u Breni jer je zakon jasan, ali je problem u onima koji zakon treba da sprovode. Ovde nema drzave niti ce je biti, jos dugo vremena.

miki delija

pre 7 godina

za njih mafijase i nema drzave tacno je to ali za siromahe je ima i te kako ovo je mafijaska zemlja

Stop policija

pre 7 godina

Fahreta, vrati se u zavicaj, keve ti ! Dosta ti je ovde kod nas bilo a i nama sa tobom....!!!

svetlana

pre 7 godina

Nije kriva Brena,vec drzava Srbija koja to tolerise.

Lilly

pre 7 godina

Fahreta krade struju, a sta je sa Grcicem? Koliko je on pokrao u EPSU? Obradovic? Da nabrajamo...ili ne? Milijarde su ukrali, milijarde.

Pevacica kao sto je Brena

pre 7 godina

.......imate koliko hocete! Ona nema niti jednu pesmu, za koju se moze reci, da ima umetnicku vrednost! Sve su to besmislice, pa ako je ona najveca zvezda, onda smo mi u velikom haosu. Ona se obogatila, a niti jedna njena pesme nece ostati da zivi vecito, niti ce biti upamcena! Inace, nemam nista licno protiv te xzene....

Mimi

pre 7 godina

Niti zna da peva niti zna da govori...Sve unjka kroz nos...Dno dna...

Pajo

pre 7 godina

Da je ukrao neki ,mucenik sto zivi od socijale sve bi mu odyzeli.Tuga i jad nase Srbije

Trafo stanica

pre 7 godina

ko je nju prozvao lepa brena taj lepo nije nikada video! a ako ju je prozvao tim imenom da ne bi bila Fahreta, onda je to jadno. Fahreta je bila i ostace i trebalo bi valjda da se ponosi svojim poreklom a mozda cak i da skokne malo tamo da zivi a ne da mi se siri ovde (nikad bolje receno, velika je i trosi puno struje) po nasoj usnuloj zemljici koja svasta prima...Naravno da smo za to mnogo odgovorniji mi nego svakojake pojave...

fahreta i slobodan

pre 7 godina

zanju oni da bi nam bili antipaticni i da placaju struju, pa ko vele... a ne, stvarno, kada bi me neko pitao ko je od njih dvoje odbojniji (da ne upotrebim neku grublju rec), ne bih znala da kazem, mrtva trka...! shabanizam zavladao a mi cutimo............

lala banatski

pre 7 godina

Pa znamo se Fahreta jako dobro iz Narvikskih dana,tada se nije bahatilo,tada se crnčilo i igralo po stolovima,šta bi kada se opanak opapuči,ej srbijo!

Sve na struju

pre 7 godina

izvini moram da odgovorim. je l' platio neko odstetu za stolove? msm ne mogu da zamislim Brenu da djuska po stolovima a da oni ostanu na nogama...Breno, nemoj da se ljutis ali nismo bas srecni sto nisi u anonimi i ne bavis se nekim drugim poslom, da se ne umisli neki kvalitet nad kvantitetom slucajno, to je nasa briga, ako kapiras...

al

pre 7 godina

Stari Kikinđani se sećaju ne samo skakanja po stolovima nego i skakanja po krilima gostiju i dizanja nogu na muška ramena.Danas izigrava damu.

Sve na struju

pre 7 godina

Bahata Fahreta, skoro pa da se rimuje! Nisam nesto pratila, jel ubedljivo demantovala?

nesto u odbranu Brene

pre 7 godina

Cuj Fahreta djuskala po stolovima... To bi bilo vise opasno nego zabavno!! Ne verujem.

dragoljub popovic

pre 7 godina

pa daj breni voltu i bobi zici pomozite sram vas bilo

boris

pre 7 godina

12000€ za cipele pa od cega su napravljene da mi je znatin

PETAR

pre 7 godina

zatvori lokal dok ne plate ili ako ne plate prodaj lokal naplati stetu a rest od para dati za bolesnu djecu

katarina

pre 7 godina

Narode Serbski o tome se radi, znam ja da je kriza i da se nema para, ali zašto se prvo udari na penzionere i ostalu sirotinju. Prvo da ovakvi plate sve račune koje godinam unazad nisu plaćali, ali listom svi,bez izuzetaka. Drugo naplatiti porez koji duguju i kao treće, ne mnaje važno, uvesti porez na luksuz,pa kada sve to država uzme ako bude falilo uzme se i od onih koji imaju malo.

miki delija

pre 7 godina

ma sta kazete ma nemojte tako za brenu nacionale pa ona je humanitarka i zato je elektro privredu i ostetila ha ha ha ha ah sljam je to vrh od dljama i sasa popovic sa njome cisti mafijasi o njima nista necu pametno reci ali jedno sve to vlast zna i cuti i stiti ih a dokle li ce samo

deda

pre 7 godina

tako nam i treba kad smo debili svi po govnjivu motku pa udri cista otimacina \n

Hercegov Grad

pre 7 godina

Recite mi koji je rukovodilac na lokalu placo komunalije, pogotovo u malim mestima. Koji radnik elektrodistribucije plavca struju, a djabe su im proveli posebne bodove radi grejanja i uvrstili ih u grupe sa najevtinijom strujom. Sad ste našli Brenu, a do juce ste se šliktali istoj. n

petar

pre 7 godina

nasta licis idi bre u penziju nisi ti vise za estradu isteko ti davno rok trajanja postala si lako pokvarljiva roba kao i tvoj boba

Razmisljanje

pre 7 godina

Siguran sam da je ovo placena hajka protiv Brene. Ona je napravila vise humanitarnih koncerata od svih drugih pevaca zajedno. Sta je problem ako je parkirala u jeftinijoj zoni? I kakav to restoran potrosi za godinu i pol dana struju u vrijednosti od 41 ooo Eura? Toliko ni fabrika ne potrosi. Mislim da je novinar dobio 200 Eura od nekoga da napise ovaj tekst

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba!

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Mamio decu bombonama: Napao policiju
Hapšenje

Mamio decu bombonama: Napao policiju

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M.L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

29.03.2024

11:47

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija