• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

09.06.2016

18:01

(FOTO/VIDEO) MALI MIŠKO PREVIŠE STROG! Jovana: Marko me stalno kritikuje!

Estrada

(FOTO/VIDEO) MALI MIŠKO PREVIŠE STROG! Jovana: Marko me stalno kritikuje!

Podeli vest

Poznata pop pevačica Jovana Nikolić, osim po muzičkoj karijeri, u javnosti je poznata kao i supruga Marka Miškovića, sina vlasnika Delta holdinga, a par je u braku skoro dve godine

Oni su ponosni roditelji četvorogodišnje ćerkice Antonine. I dok Jovana uspešno balansira između poslovnog i privatnog života, a za Pink.rs ona je ispričala šta joj je doneo bračni život.

SPECIJALNI SUD: Marko Mišković kriv za utaju poreza, dobio 3,5 godine zatvora i 8 miliona kazne!

- Uživamo zajedno, zbog njega sam zavolela mnogo stvari koje me do tada nisu interesovale. Bila sam sa Markom na fudbalskoj utakmici. Biću iskrena,  pa ću reći da nisam nikada gledala fudbal, ali sam uz njega zavolela. Ćerkica je definitivno tatino dete. Oni imaju neku neobjašnjivu emociju - kaže Jovana.

Takođe, kako su oboje poznate ličnosti, Nikolićeva je otkrila šta Miškoviću “bode oči” kada je ona u pitanju.

SUD: Marko Mišković nije došao na izricanje presude!

- Često me Marko kritikuje zbog stajlinga. Ne dopada mu se što nosim kratko. Ne voli to. Ja mu kažem, kada, ako ne sada - iskrena je bila Jovana, koja je nedavno, snimila duet sa evrovizijskom pobednicom, pevačicom Marijom Šerifovićić.

Ona je dodala da se njih dve nisu družile od kada su snimile pomenuti duet.

- Naše poznanstvo datira od ranije - pohvalila se Nikolićeva.

DANAS PRESUDA "PUTARIMA" Marko Mišković čeka odluku Specijalnog suda


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Renatita

pre 7 godina

Za te pare je mogao mnogo bolju da nadje,a ne ovu rugobu

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17