• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet/Informer

09.06.2016

22:14

BIVŠA DEVOJKA GAGIJA ĐOGANIJA OTKRILA: Da nisam pobegla ubio bi me!

Estrada

BIVŠA DEVOJKA GAGIJA ĐOGANIJA OTKRILA: Da nisam pobegla ubio bi me!

Podeli vest

Nakon kratkih izjava o batinama koje je dobila od dečka denesera Gagija Đoganija, odlučila je da otvori dušu i ispriča kroz šta je sve prolazila sa Gagijem

Milena Mikić je rekla da ju je te noći spasla policija, koju je pozvala kad se zaključala u kupatilo. Navela je da ne bi ostala živa da slučajno u džepu nije imala mobilni.

GAGIJU PRETE TRI GODINE ZATOVORA Đogani: Tukao sam ženu, ali ona je mene mučila!

- Te noći je došao sa devojčicom od 19 godina. Već sa vrata videla sam da su oboje drogirani. Pitala sam ga: "Gagi, koga si to doveo u kuću?". Tu je nastao haos. Krenuo je s vređanjem i batinama. Vukao me je za kosu i udarao pesnicama u glavu. Dok me je on muški udarao, ta devojka je stajala i gledala. Uspela sam da pobegnem u kupatilo, i sva sreća, mobilni sam imala u džepu. Pozvala sam policiju. Ja sam sva u krvi završila u Urgentnom. Ne smem ni da zamislim šta bi bilo da nisam uspela da pobegnem - ispričala je Milena za Svet.

GAGI ĐOGANI ZADRŽAN U POLICIJI Denser brutalno pretukao devojku!

Ona kaže da je Gagiju droga pomutila mozak.

- Upoznajući ga s vremenom, shvatila sam da ima ozbiljan problem s narkoticima. Pomagala sam mu i tada, od vraćanja dugova do lečenja. Ni tada mu nisam okrenula leđa. Prošle su godine, a ja sam tek onda shvatila koliko se zla i spletki krije u zavisnicima. Krenule je psihičko i fizičko maltretiranje i kinjenje zbog novca - rekla je Mikićeva i dodala da Gagiju neće oprostiti batine.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 7 godina

Zatvoriti govedo u zatvor I svaki da da dobija batine I prisilan rad da robija narednih dvadeset godina

dejan

pre 7 godina

njega treba poslati u Plavu Lagunu....da mu sve to izbiju iz glave...hahahahaha...govedo\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija