• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

11.06.2016

09:41

ACO PEJOVIĆ O PORODIČNOJ DRAMI: Biljanina bolest mi je promenila život!

Estrada

ACO PEJOVIĆ O PORODIČNOJ DRAMI: Biljanina bolest mi je promenila život!

Podeli vest

Aco Pejović priznaje da je prolazio kroz pakao kada su se doktori borili za život njegove najveće ljubavi

Pevač Aco Pejović kaže da drugačije gleda na život posle bolesti žene Biljane, koja je u februaru prošle godine jedva preživela izliv krvi u mozak. Folker priznaje da su mu to bili najteži trenuci, ali i da je posle toga promenio mnoge životne navike.


- Posle Biljanine bolesti drugačije gledam na život. Nakon toga sam mnoge stvari promenio. Drugačije se ophodim prema ljudima i sagledavam neke stvari, a usporio sam i tempo - priča Aco za Informer.

OTKRIO DETALJE Evo šta Aco Pejović kaže o tuči u Budvi

Samo se desilo

Biljanina bolest je bio najteži trenutak u mom dosadašnjem životu
Aco Pejović

Pevač objašnjava da je prošao kroz pakao kada je njegova Biljana, sa kojom je u braku 23 godine, iznenadno završila u bolnici zbog pucanja aneurizme.

- To je bio najteži trenutak u mom dosadašnjem životu. Kažem dosadašnjem jer čovek nikada ne zna šta mu život nosi, ali meni i mojoj porodici je to zaista bio najgori momenat - iskren je folker.

23 godine su u braku Aco i Biljana

Pejović kaže da je u njegovoj porodici zdravlje uvek bilo na prvom mestu, ali da Biljanina bolest nikako nije mogla da se spreči jer je bila iznenadna.

U PANICI Aco Pejović: Ne spavam dok mi se ćerke ne vrate kući

Biljani posvećujem nove pesme

Aco Pejović je prošle godine objavio album "Sve ti dugujem", koji je posvetio Biljani, nakon što je imala izliv krvi u mozak. On sada snima nove pesme, koje će takođe biti otpevane za nju.
- Prošli album je snimljen u trenutku kada mi je bilo teško. Oslikavao je moju životnu situaciju i takva je bila emocija, novi album će biti veseliji, ali je Biljani svaka pesma i ovoga puta posvećena. I prošle i buduće numere su uvek za nju, to nikada neću menjati - objasnio je Pejović.

- Mi smo uvek vodili računa o zdravlju, ali njeno stanje nije imalo nikakve veze sa lošim načinom života. Ona je imala aneurizme, koje su stečene rođenjem, a nije ni znala da ih ima. Najgore je što ne postoje nikakvi simptomi, to se samo odjednom desi - objašnjava Aco.

Živeti normalno

Pevač je zahvalan Bogu što su se u njihovoj porodici stvari vratile u normalu, a supruga potpuno ozdravila.

- Hvala dragom Bogu, sada je sve super. Biljana se vratila na posao na univerzitetu, više ne pije nikakve lekove i nema ograničenja. Živi sasvim normalno - dodaje folker.
 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija