• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

11.06.2016

17:19

(FOTO) UDAJE SE MARIJA ŠERIFOVIĆ! Pevačica se pohvalila vereničkim prstenjem!

Estrada

(FOTO) UDAJE SE MARIJA ŠERIFOVIĆ! Pevačica se pohvalila vereničkim prstenjem!

Podeli vest

Marija Šerifović oduševila je sve obožavaoce na društvenim mrežama kada je objavila fotografiju dve šake jedna u drugoj, na kojima se vidi prstenje

Uz stih iz njene pesme:

MARIJA ŠERIFOVIĆ NE ŽELI DA OTKIJE KOGA VOLI: Nikada vam neću reći da li imam devojku!

(VIDEO) KONAČNO IZAŠLO NA VIDELO Objavljena svađa Dunje i Marije Šerifović u Zvezdama granda!

 - Zavoliš me najgoru, dobićeš me najbolju" i heštag "I Do" (Uzimam) - Marija je objavila da se udaje.

 

 

Zavolis me najgoru-dobices me najbolju#iDo

Фотографија корисника Marija Serifovic (@serifovic) дана 11. Јун 2016. у 7:43 PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Deli Radivoje

pre 7 godina

"Danas majko(Verice) zenis svoga sina,zenis svoga sina"

MILAN

pre 7 godina

Ma prvo u vojsku pa se onda zeni,zna se neki red valjda.

Milorad

pre 7 godina

kod nas se muško uvek ženilo jedino onaj koji ide na punčevinu je domazet i on se udaje ali ona se u svakom slučaju ženi

Misirac

pre 7 godina

Pa ovo su obe zenske ruke a istopolni brakovi jos nisu dozvoljeni u Srbiji! To je neko naredno poglavlje gde je predvidjeno i vodjenje ljubavi i brak sa sudoperom !\n

RODITELJ

pre 7 godina

Bolje se malo poleci devojko i stani u red normalnih devojaka Srpskih.Ne vredjaj roditelje svoje i nepodastavaj to malo uspeha sto si postigla,sa ovimee ces samo izazvati gnev narodnih masa koje su gajili simpatije prma tebi.I onako si svojim ponasanjem dosla na ivicu ponora da te niko vise ne ceni.No imas te NVO koje vas podrzavaju trenutno vas lezbo i gej otpadnike od normalnog sveta,pa ce te oni pomagati da opstanes.Sta cs sutra kada nebudes sto jesi i udjes u pozne godine? No bas nas briga za tebe samo se nepojavljuj javno i neiritiraj normalan svet najbolj se odseli tasmo gde takvi su u vecini bolje i tabi i nama.

NjoNja

pre 7 godina

Lele bre sad treba jedan dobar koji ce obe da je ee.

Matičar

pre 7 godina

Čestitam MOMČINO, red je bio i tebe tato da oženi. TrAgEdIjA 100% ....

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija