• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

16.06.2016

19:34

(HOT FOTO/VIDEO) PEVAČICA MILICA PAVLOVIĆ: Nikad ne bih bila nečija ljubavnica!

Estrada

(HOT FOTO/VIDEO) PEVAČICA MILICA PAVLOVIĆ: Nikad ne bih bila nečija ljubavnica!

Podeli vest

Pevačica Milica Pavlović tvrdi da nikad nijednom muškarcu ne bi bila ljubavnica. Ona je na petogodišnjicu od početka muzičke karijere objavila novu pesmu i provokativan spot "Ljubi, ljubi", u kom se potpuno naga kupa u kadi sa mlekom, a koja govori o devojci koja se zabavlja za zauzetim muškarcem
Informer

Atraktivna pevačica, međutim, tvrdi da nikad ne bi bila sa nekim ko ima devojku ili ženu pošto bi time pokazala da ne poštuje sebe.

- Nikada nisam druga, uvek prva! Isključivo samo prva. Mislim da drugačije nijedna žena ne bi smela sebi da dozvoli - kaže Milica i dodaje da ne razume žene koje pristaju da budu ljubavnice:

(VIDEO) MILICA PROVOCIRA Pevačica doterala liniju pa se skinula!

Nije mi žao žena koje pristaju da budu druge i svesne su toga. Jer svako mora prvo sebe da ceni da bi ga partner poštovao
Milica Pavlović

- Nije mi žao onih koje pristaju da budu druge i svesne su toga. Jer svako mora prvo sebe da ceni da bi ga partner poštovao.

Pevačica, koja već pet godina tvrdi da nema dečka, priznaje da joj ipak nedostaju poljupci.

- Ja svima kažem "Ljubi, ljubi". Pre svega prijateljima, ljubavi, fanovima... Zar ima nešto lepše od poljupca? Nema.

Podržala gej paradu u Zagrebu

Milica je prethodnog vikenda imala nastup u Zagrebu, gde je održana gej parada. Tokom šetnje gradom naletela je na paradu i snimila video na kom đuska u znak podrške.
- Ko kaže da javna šetnja nije zabavna? Slučajno naleteli. Odlično se proveli. Podrška - poručila je Milica na svom Instagram profilu uz priložen video.

Spot za pesmu "Ljubi, ljubi" obiluje golišavim scenama, a pevačica otkriva da ju je cela ekipa koja je radila gledala golu i uživala u tome. Milica tvrdi da joj nije problem da se skine zbog posla jer je profesionalac.

- Poznato je da ja nisam sramežljiva kada je reč o poslu. Na snimanju spota je atmosfera bila opuštena, iako sam bila golišava. Cela ekipa koja je radila sa mnom tog dana imala je priliku da me vidi u kadi dok se kupam u mleku. Nisu se bunili, tako da verujem da su uživali. Prezadovoljna sam reakcijama publike na spot i pesmu, ali to sam i očekivala-otkriva Milica, koja je novim spotom priredila pravu poslasticu muškarcima.
 

(VIDEO) CENZURA ILI ZABRANA! Milica Pavlović previše provokativna u novom spotu, Jutjub hoće da ga ukine!

Informer
Informer



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SPONZOR

pre 7 godina

Ne lazi bre,mozes ne zvanicno,ce mi pleses,ce mi mesas a bata ce da te sponzorise i malo kara\n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija