• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

17.06.2016

13:29

MUŠKI FANOVI U DEPRESIJI! Goga Sekulić smanjuje grudi!

Estrada

MUŠKI FANOVI U DEPRESIJI! Goga Sekulić smanjuje grudi!

Podeli vest

Folk pevačica Goga Sekulić važi za jednu od najatraktivnijih pevačica naše muzičke scene. Malo koji muškarac može da odoli njenom bujnom poprsju, međutim očekuje ih veliko razočarenje, jer će morati da ga ukloni

Naime, pevačica svakodnevno trpi jake bolove u kičmi, a uzrok bolova su silikonske grudi, koje je ševačica ugradila još 2003. godine.

KONKURS URODIO PLODOM! Goga pronašla svog BIZNISMENA!

Čak joj je i trener u teretani savetovao da se reši tereta iz grudi, jer joj previše opterećuje kičmu. Isti savet je dobila i od kiropraktičara, kojeg redovno posećuje, te je i ona sama počela da razmišlja o tom zahvatu.

GOGA SEKULIĆ RASPISALA KONKURS ZA MUŽA? Ne stiže da upozna kvalitetnog muškarca!

- Goga je definitivno odlučila da grudi smanji za broj i po. Ona će sa petice, koju sada ima, da pređe na tri i po, što je zapravo prirodna veličina njenih grudi. Stalno se žali na bolove u kičmi, pa joj je sestra, koja u Cirihu radi kod jednog od najboljih lekara, preporučila kliniku u kojoj će se operisati - rekao je izvor blizak pevačici.

Sekulićeva je potvrdila da ozbiljno razmišlja o ovom operativnom zahvatu.

GOGA SEKULIĆ IMALA UDES! Tramvaj naleteo na njen automobil!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija